Life

Alexandra Dinu, despre fostele relații și norocul în dragoste: “Nimic nu e întâmplător”

Fosta soție a lui Adrian Mutu vorbește despre dezamăgirile trăite în dragoste. Alexandra Dinu dezvăluie care sunt lecțiile primite de la viață.
24.07.2023 | 09:53
Alexandra Dinu despre fostele relatii si norocul in dragoste Nimic nu e intamplator
Alexandra Dinu, despre dezamăgirile din dragoste Fotomontaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Alexandra Dinu a spus totul despre experiențele trăite în relații. Actrița a devenit cunoscută publicului larg de la vârsta de 18 ani. Blonda care atrăgea priviri oriunde a intrat și mai mult în atenția presei în anul 2000 când s-a căsătorit cu Adrian Mutu.

Din mariajul lor a apărut fiul cuplului, Mario, însă nu a putut să le salveze căsnicia. Alexandra și Adrian Mutu au divorțat doi ani mai târziu. Ulterior, fiecare și-a refăcut viața și a avut experiențe plăcute, dar și mai puțin dorite. Acum, frumoasa blondă, care și-a făcut o carieră în străinătate, a spus care crede ea că este motivul pentru care nu au funcționat relațiile sale.

ADVERTISEMENT

De ce nu au funcționat anumite relații ale fostei lui Adrian Mutu, Alexandra Dinu

Alexandra Dinu este fără discuție o femei superbă. Bărbații roiesc în jurul ei și cu siguranță mulți ar fi gata să-i cadă la picioare. Din păcate, vedeta a avut parte și de experiențe mai puțin plăcute în iubire. Acum, blonda a vorbit într-un interviu oferit pentru Viva despre dezamăgirile tărite, dar și ce lecție importantă a învățat în urma lor.

“Am învățat că nimeni nu este perfect și că, atunci când iubim, trebuie să avem toleranță și înțelegere pentru cel de lângă noi. Când ajungi să îi iubești și defectele, atunci e vorba despre dragoste. Am înțeles că nu poți schimba oamenii și că nici nu trebuie să încerci să o faci… nu e corect și nici nu vei avea succes în asta.

ADVERTISEMENT

Am învățat că iubirea înseamnă, în primul rând, admirație și respect pentru celălalt și, cel mai important, iubirea nu e posesie. Cât despre dezamăgiri… nu e nimic întâmplător. Nici oamenii. Nici iubirea. Și nici dezamăgirile.

Fiecare îţi oferă amintiri sau lecţii. Fiecare îţi oferă fericire sau dezamăgiri. Fiecare lecţie te duce mai aproape de acei oameni pe care îi vei putea aprecia la adevărata lor valoare şi care te vor aprecia, la rândul lor, atât cât meriţi să fii apreciată şi iubită”, a susținut actrița pentru Viva.

ADVERTISEMENT

“Viața are metodele ei pentru a ne face responsabili în relații”

După divorțul de Adrian Mutu, Alexandra Dinu a avut mai multe relații cu oameni de afaceri italieni. Blondina a și fost cerută în căsătorie, însă nu a mai ajuns la altar. Cea mai recentă relație care s-a încheiat a fost cea cu Jeffrey Greenstein.

Bărbatul este un producător de film la Hollywood, președinte al Millennium Media. Cei doi și-au început relația în anul 2014, însă despărțirea a venit acum doi ani. Atunci drumul Alexandrei a cotit către țara natală, pentru emisiunea “Românii au talent”.

ADVERTISEMENT

Alexandra Dinu a fost surprinsă alături de Bobby Păunescu

La începutul anului 2023, showbizul a avut parte de o surpriză. Fix când fosta soție, Alice Peneacă anunța că urmează să devină mămică, Bobby Păunescu își petrecea timpul cu Alexandra Dinu. Cei doi au fost surprinși, ulterior de mai multe ori unul lângă celălalt și ar fi început o relație.

Alexandra este foarte discretă în privința vieții personale și consideră că așa este cel mai bine. În plus, blondina susține că toate experiențele din trecut sunt, de fapt, “o binecuvântare deghizată”

“Nu e nimic întâmplător. Viaţa are metodele ei pentru a ne face să fim oameni frumoşi, responsabili şi iubitori. Trebuie doar să avem încredere că dezamăgirile pe care le trăim şi oamenii care ne rănesc ne vor conduce într-o zi către acei oameni care vor rămâne în viața noastră.

Când mă uit la viața mea, la trecut, prezent, îmi dau seama că totul, absolut totul, a avut o semnificație, un sens, o lecție… Consider că și experiențele mai dificile, mai nefericite sunt tot o „binecuvântare deghizată. Așa îmi place să le numesc”, a mai spus ea pentru sursa citată anterior.

ADVERTISEMENT