Life

Meghan Markle și Prințul Harry, în pragul divorțului? Ar fi ajuns inclusiv la avocați. Detaliul observat de un expert regal

Meghan Marke și Prințul Harry, la un pas de separare? Au apelat chiar și la apărători. Ce a văzut un expert regal la cuplu.
17.08.2023 | 10:35
Meghan Markle si Printul Harry in pragul divortului Ar fi ajuns inclusiv la avocati Detaliul observat de un expert regal
Meghan Marke și Prințul Harry, la un pas de separare? Au apelat chiar și la apărători. Ce a văzut un expert regal la cuplu. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Meghan Markle și Prințul Harry sunt în pragul divorțului? Ar fi ajuns inclusiv la avocați. Detaliul observat de un expert regal. Căsătoria celor doi pare să fie una cu probleme de ceva vreme, deși ascund acest lucru.

Meghan Marke și Prințul Harry, la un pas de separare? Au apelat chiar și la apărători. Ce a văzut un expert regal la cuplu

Meghan Marke și Prințul Harry, la un pas de separare? Mai multe surse apropiate cuplului au declarat că cei doi au apelat chiar și la apărători. Ce a văzut un expert regal, pe nume Lady Colin Campbell, la povestea de dragoste dintre ei.

ADVERTISEMENT

„Nu poți să crești copii divorțați de realitate și de lume. Vreau să spun, am auzit din cinci surse absolut de încredere că Harry a chemat avocații în urmă cu câteva luni. Problema este că informațiile nu se potrivesc neapărat cu imaginea lor publică. 

Dar, desigur, imaginea lor publică, într-o anumită măsură, este construită pentru câștig monetar. El nu se află într-o poziție foarte bună din punct de vedere juridic în ceea ce privește păstrarea poziției sale. 

ADVERTISEMENT

Mai exact, este vorba de custodia copiilor, dar nu știu să se fi ajuns la acest stadiu”, a observat expertul regal legat de posibila separare dintre Meghan Markle și Prințul Harry, notează okmagazine.com.

Motivele pentru care Meghan Markle și Prințul Harry ar divorța

Unul dintre principalele motive pentru care Meghan Markle și Prințul Harry ar divorța ar fi diferențele de opinie și educația pe care o primesc copiii lor de când au ieșit din Familia Regală și s-au stabilit în Statele Unite ale Americii.

ADVERTISEMENT

Fiul cel mic al Regelui Charles al III-lea displace lumea de la Hollywood, în timp ce soția sa adoră să fie în lumina reflectoarelor. În momentul de față, expertul regal nu știe în ce măsură vor fi afectați cei mici de această ruptură.

Zvonurile despre divorțul sunt consolidate și de faptul că cei doi nu mai apar atât de des împreună la evenimente. Mai mult, există informații conform cărora Prințul Harry ar fi închiriat o casă în West Hollywood.

ADVERTISEMENT

Asta înseamnă că mariajul actriței Meghan Markle cu figura regală este unul problematic și care s-ar putea să nu se mai poată repara. Din păcate, Ducii de Sussex par să se înstrăineze pe zi ce trece tot mai mult.

ADVERTISEMENT