News

Alexandra, o româncă de 35 de ani, ucisă în Italia. Soțul ei, principalul suspect, este căutat de Poliție

Sfârșit tragic pentru o româncă de 35 de ani din Italia. Alexandra a fost ucisă în propria locuință. Soțul ei, principalul suspect, a fugit și este căutat de Poliție.
24.10.2022 | 20:12
Alexandra o romanca de 35 de ani ucisa in Italia Sotul ei principalul suspect este cautat de Politie
Sfârșit tragic pentru o româncă de 35 de ani din Italia. Alexandra, ucisă de soțul ei. Sursa foto: radioetv.it / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Drăguță și extrem de atentă cu clienții săi, așa o descriu colegii pe Alexandra Elena Mocanu, barmanița în vârstă de 35 de ani găsită moartă în apartamentul ei din Viale Trieste, Bolzano

Sfârșit tragic pentru o româncă de 35 de ani din Italia. Alexandra, ucisă de soțul ei. Unde a fugit bărbatul

Românca a fost ucisă cu sânge rece în propria casă din Italia. Femeia locuia, de doar șase luni, împreună cu soțul ei albanez.

ADVERTISEMENT

Pe numele său Avni Mecje, acesta este și principalul suspect al crimei. Polițiștii italieni îl caută acum pe bărbatul în vârstă de 45 de ani. Acesta le-ar fi spus rudelor sale că trebuie să fugă, cel mai probabil în Albania, pentru că este căutat, scrie site-ul Corriere del Veneto.

Trupul fără viață al tinerei românce a fost descoperit duminică, 23 octombrie 2022, în jurul orei 17.00.

ADVERTISEMENT

Potrivit presei italiene, vecinii au raportat o ceartă cruntă între femeie și soțul ei, sâmbătă după-amiază, la scurt timp înainte ca această crimă să aibă loc.

Lucrurile au început să se limpezească în momentul în care albanezul și-a contactat familia, spunând că trebuie să fugă.

ADVERTISEMENT

Imediat, membrii familiei lui Avni Mecje au alertat poliția. Agenții au mers imediat la apartamentul din Viale Triste, dar nimeni nu a răspuns la interfon. Agenții s-au întors rapid cu pompierii, care au spart ușa. Aici a fost găsit cadavrul Alexandrei învelit într-o pătură.

Alexandra, comportament schimbat în săptămâna de dinaintea tragediei

Problemele pe care Alexandra le avea în mariajul său cu soțul albanez au fost remarcate, indirect, și de colegii româncei.

ADVERTISEMENT

Cu o săptămână înainte de tragedie, românca se comporta diferit. ”Am observat de aproximativ o săptămână că a încetat să se machieze.

Ea a fost întotdeauna foarte atentă cu aspectul ei. M-a surprins faptul că nu a mai purtat niciun machiaj de aproximativ o săptămână. Noi, femeile, observăm aceste lucruri”, spune Anna, o colegă a româncei, pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT
Tags: