Life

Alexandra, o tânără mireasă, era să moară înainte nuntă: „Li s-a spus că nu prea mai am șanse de supraviețuire”

O tânără mireasă de la noi din țară a fost la un pas de moarte cu câteva zile înainte de unul dintre cele mai importante evenimente din viața ei. Iată povestea Alexandrei.
11.07.2022 | 22:00
Alexandra o tanara mireasa era sa moara inainte nunta Li sa spus ca nu prea mai am sanse de supravietuire
O mireasa a fost la un pas să moară înainte de nuntă. Foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Povestea emoționantă a unei mirese care a fost la un pas să își piardă viața înainte de a se căsători cu alesul inimii sale.

O mireasa a fost la un pas să moară înainte de nuntă

Un fotograf a povestit pe rețelele de socializare un episod care l-a uimit și înduioșat în același timp. Aceasta a spus drama unei mirese, care a fost la un pas să moară înainte de a deveni se căsători.

ADVERTISEMENT

Alexandra este mireasa curajoasă care a luptat din toate puterile să rămână în viață și să meargă la altar alături de soțul ei.

La un interval de doar două săptămâni, Alexandra a fost la un pas să își piardă viața și s-a căsătorit cu bărbatul pe care îl iubea.

ADVERTISEMENT

Alexandra a suferit un infarct miocardic pe data de 29 mai, iar alături de ea era nimeni altul decât soțul ei, pe nume Nicu. Acesta se temea pentru ființa iubită și, conform Alexandrei, avea o panică și o disperare ca niciodată.

„Pe 29 mai am făcut infarctul. Nicu era distrus, nu înțelegea ce l-a lovit, nu știa dacă mă mai întorc acasă. Cred că nu voi uita niciodată fața lui când m-au urcat în ambulanță.  

ADVERTISEMENT

Era o panică și o disperare în ochii lui cum nu am mai văzut niciodată”, a povestit Alexandra fotografului său.

Alexandrei nu i se dădeau șanse de supraviețuire

Mireasa Alexandra nu prea avea șanse mari de supraviețuire, așa le-au spus medicii membrilor familiei sale. Aceasta a reușit să rămână în viață și a stat cinci zile internată.

ADVERTISEMENT

După, viitoarea mireasă a ieșit din spital și în cele șapte zile rămase la dispoziție s-a ocupat de pregătirile de nuntă, care a avut loc pe 11 iunie.

„Lor li s-a spus ca nu prea mai am șanse de supraviețuire…Am stat o noapte pe terapie intensivă. Luni dimineață m-au dus în salon și am stat până vineri internată.

După ce am ieșit, a urmat o săptămână de pregătiri pentru nuntă și sâmbătă, 11 iunie, a avut loc nunta”, a spus aceasta.

ADVERTISEMENT
Tags: