Life

Alexandra Velniciuc, de urgență la spital. Ce a pățit actrița de sărbători

Alexandra Velniciuc a avut probleme grave de sănătate în ultimele zile ale anului trecut. Actrița a ajuns de urgență la spital și a fost la un pas de a fi operată.
06.01.2022 | 19:41
Alexandra Velniciuc de urgenta la spital Ce a patit actrita de sarbatori
Alexandra Velniciuc, de urgență la spital. Sursă foto: Pro TV
ADVERTISEMENT

Alexandra Velniciuc și iubitul ei au trecut prin momente dificile înainte de Crăciun. Actrița a ajuns pe mâna medicilor, după ce a acuzat dureri puternice în zona toracelui.

Iubitul acesteia, Șerban Puiu, a observat că se simțea foarte rău, așa că a hotărât să o ducă imediat la spital. Medicii au decis să nu o opereze. I-au prescris medicamente și un regim foarte strict.

ADVERTISEMENT

Cunoscuta actriță a recunoscut că iubitul ei, Șerban Puiu, i-a salvat viața.

Alexandra Velniciuc, de urgență la spital. Ce a pățit actrița de sărbători

Ultimele zile ale anului trecut au fost destul de dificile pentru cunoscuta actriță. Alexandra Velniciuc a fost la un pas de moarte înaintea sărbătorilor de iarnă. Aceasta s-a simțit foarte rău, acuzând dureri puternice în zona toracelui. Inițial, a crezut să nu este nimic grav.

Iubitul ei, Șerban Puiu, și-a dat seama că situația era extrem de gravă și a insistat să meargă de urgență la spital. 

ADVERTISEMENT

“De Crăciun am făcut o masă, unde a venit și soția lui Bogdan Stanoevici și eu am văzut-o pe ea că tot pleca, tot dispărea, nu doar la bucătărie, ci și la baie. La un moment dat, îmi spune că nu mai poate și merge să se întindă.

Aud după 21 de ani asta, ea care la toate petrecerile este extrem de riguroasă, atunci am spus că ceva nu e în regulă.

ADVERTISEMENT

Mi-a zis că o doare un pic burta. Trebuia să meargă la teatru și a spus că nu poate, că îi este rău.

Ea a jucat și cu temperatură 40 și acum îi era greu să spună două vorbe? Ea tot susținea că e o crampă, dar eu mi-am dat seama că are apendicită”, a spus iubitul actriței în emisiunea La Măruță de la Pro Tv. 

ADVERTISEMENT

Medicii au decis să nu o opereze, dar i-au prescris antibiotice. În plus actrița a fost nevoită să țină și regim.

“Mi-a cam salvat viața Șerban, ăsta e adevărul. După ce au decis ce antibiotice pot să iau, am petrecut sărbătorile strâmbă. M-am dus peste tot, la toate vizitele, dar eu eram cu butelcuța cu zeamă de legume”, a spus cunoscuta actriță.

ADVERTISEMENT