Life

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Daniel Onoriu. A ajuns la spital după o intervenție de micșorare a stomacului

Fostul pilot de raliuri a fost la un pas de moarte. A suferit o intervenție de micșorare a stomacului în Turcia și a ajuns de urgență la spital. Soția sa a vorbit despre starea de sănătate a lui Daniel Onoriu.
05.01.2022 | 23:55
Noi detalii despre starea de sanatate a lui Daniel Onoriu A ajuns la spital dupa o interventie de micsorare a stomacului
Noi detalii despre starea de sănătate a lui Daniel Onoriu. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Nepotul lui Gabi Luncă a ajuns la spital în luna decembrie. Acestuia i s-a făcut rău după ce a făcut o intervenție de micșorare a stomacului în Turcia.

Inițial, medicii au fost foarte rezervați, dar se pare că starea sa de sănătate este acum mult mai bună.

ADVERTISEMENT

Isabela, soția fostului pilot, spune că de aproape o săptămână acesta se simte mult mai bine.

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Daniel Onoriu. A ajuns la spital după o intervenție de micșorare a stomacului

Daniel Onoriu este internat la Terapie Intensivă din luna decembrie. A ajuns în stare critică la Spitalul Floreasca, dar acum familia spune că starea sa de sănătate s-a îmbunătățit.

Anul trecut, fostul pilot de raliuri a decis să facă o intervenție de micșorare a stomacului în Turcia. După ce a revenit în România, acesta a ajuns la Spitalul Floreasca, cu hemoragie internă. A fost la un pas de moarte, iar medicii l-au operat și i-au salvat viața.

ADVERTISEMENT

Isabela, soția lui Daniel Onoriu, spune că de aproape o săptămână acesta se simte mai bine și speră ca în curând să fie mutat la o altă secție.

“Daniel este tot la Terapie Intensivă! De o săptămână, însă, starea lui s-a îmbunătățit! Cu pași mici, cum spun medicii! I-au repetat, ieri, CT-ul și valorile au fost bune”, a spus soția fostului pilot de raliuri pentru Click.

ADVERTISEMENT

Isabela, declarații dure la adresa medicului din Turcia

Zile întregi, Daniel Onoriu s-a zbătut între viață și moarte. Soția sa dezvăluia pentru FANATIK detalii cutremurătoare.

“Doar o minune îl mai poate salva! Medicii fac tot ce pot, dar este nevoie de o minune de la Dumnezeu ca să iasă din comă. A făcut septicemie, i-au schimbat sângele… Au adus cea mai bună aparatură, cea mai performantă, i s-au dat cele mai bune antibiotice”, spunea soția lui Daniel Onoriu.

ADVERTISEMENT

Isabela a pus la momentul respectiv tunurile pe medicul din Turcia, pe care l-a numit criminal.

“L-au nenorocit cei de la clinică, medicul care l-a operat e un criminal. Nu vreau altceva, vreau doar să se trezească, să vorbim, să îl văd acasă.

Apoi, când își revine Daniel, aș mai vrea să îl văd pe medicul care l-a operat. Vreau să îi spun să nu mai opereze vreodată, să nu mai nenorocească alți oameni”, a mai spus femeia.

ADVERTISEMENT