Sport

Alexandru Albu, aproape de un transfer pe bani mulți în Golf: „O să vină o ofertă importantă!”Exclusiv

FANATIK a aflat de la Bogdan Apostu, impresarul lui Alexandru Albu, că mijlocașul e pe cale să primească o ofertă-bombă din Emiratele Arabe Unite în următoarele zile.
01.02.2022 | 09:00
Alexandru Albu aproape de un transfer pe bani multi in Golf O sa vina o oferta importantaExclusiv
Alexandru Albu este evaluat conform transfermarkt la 1,2 milioane de euro. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Mijlocașul Rapidului se află în continuare sub contract cu Concordia Chiajna, iar FANATIK a aflat în exclusivitate că giuleștenii au prima opțiune de transfer în vară.

Cu toate acestea, ofertele pe adresa lui Alexandru Albu nu întârzie să apară, iar impresarul, Bogdan Apostu, a dezvăluit pentru FANATIK că există interes din partea unei echipe din Emiratele Arabe Unite.

ADVERTISEMENT

Viitorul lui Alexandru Albu s-ar putea decide în zilele următoare

Rapid a plătit 50.000 de euro pentru împrumutul până la finalul sezonului al lui Alexandru Albu, iar dacă vrea să îl păstreze trebuie să mai trimită în conturile celor de la Concordia Chiajna 150.000 de euro.

Chiar și în cazul în care Rapid ar activa această clauză, clubul alb-vișiniu ar avea doar 60% din drepturile federative, în timp ce Concordia Chiajna rămâne cu 40%.

ADVERTISEMENT

Impresarul Bogdan Apostu a declarat însă că Alexandru Albu ar putea primi o ofertă de nerefuzat din zona Golfului:„Sunt niște discuții pentru Albu. Cred că o să vină o ofertă importantă pentru Albu de la Rapid. E posibil să primească o ofertă importantă zilele următoare, de la o echipă din Emirate. Să vedem dacă Rapidul acceptă oferta”, a declarat agentul în exclusivitate pentru FANATIK.

Alexandru Albu a dezvăluit singura condiție pentru care ar accepta să joace la FCSB

Alexandru Albu este preferatul lui Mihai Stoica, însă rapidistul le promite suporterilor rapidiști că nu se va transfera la FCSB decât dacă Săpunaru merge cu el la echipa lui Gigi Becali: „Nu aș putea să dau curs unei oferte din partea FCSB-ului. Decât dacă ar veni Săpunaru cu mine, la FCSB. Adică, niciodată, da!

ADVERTISEMENT

Mulţumesc frumos, munca mea e apreciată chiar dacă suntem rivali sau nu. Le doresc multă baftă, mai puţin în meciurile cu noi şi, de ce nu, să trecem peste ei în clasament.

La altă echipă mare din Liga 1, da, aș putea să joc, dar la cei de la FCSB… nu aş putea da curs unei oferte, pentru că sunt jucătorul Rapidului, respect clubul, suporterii şi nu pot să le fac asta”, a lămurit lucrurile Albu.

ADVERTISEMENT

Un alt jucător important al Rapidului ar putea să părăsească echipa: „E un interes și pentru Horațiu Moldovan”

Rapid ar putea să rămână și fără portar! Convocat și la echipa națională de Mirel Rădoi, goalkeeperul de 24 de ani este evaluat conform transfermarkt la 750.000 de euro: „E un interes și pentru Horațiu Moldovan dar până la vară e posibil să nu se întâmple nimic”, a mai dezvăluit Bogdan Apostu pentru FANATIK.

Atât Alexandru Albu, cât și Horațiu Moldovan, au fost jucători de bază ai Rapidului în acest sezon. Horațiu Moldovan are în acest sezon nouă meciuri fără gol primit în Liga 1.

Albu a fost motorul echipei de la mijlocul terenului și a jucat 23 de meciuri în acest sezon, în timp ce Horațiu Moldovan a apărat poarta Rapidului tot în 23 de jocuri.

  • 1.200.000 de euro e cota lui Alexandru Albu
  • 5 luni mai este valabil împrumutul mijlocașului de la Chiajna la Rapid
  • 750.000 de euro e cota lui Horațiu Moldovan
ADVERTISEMENT