Life

Alexandru Papadopol, dezvăluiri neștiute despre noua producție Pro TV: ”Membru de bază în Brigada Nimic”

Alexandru Papadopol revine pe micile ecrane într-o comedie nouă, la PRO TV! După succesul Las Fierbinți, postul vine cu o nouă surpriză!
17.08.2023 | 16:00
Alexandru Papadopol dezvaluiri nestiute despre noua productie Pro TV Membru de baza in Brigada Nimic
Alexandru Papadopol, rol într-o comedie de la PRO TV. Foto: PRO TV/ Europa FM. Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Alexandru Papadopol face parte din distribuția unui nou serial de comedie de la PRO TV, pentru care filmările sunt în toi. Actorul joacă în producția „Brigada nimic”, alături de o serie de nume interesante din lumea artistică, printre care și doi oameni pe care îi știe de foarte mulți ani, cu care a avut bucuria să se revadă pe platourile de filmare: Iulian Postelnicu și Gabriel Spahiu.

Alexandru Papadopol, din nou pe micile ecrane, la PRO TV. Ce rol va juca în Brigada Nimic

Papadopol sau Papi, după cum i se mai spune, va surprinde cu siguranță publicul telespectator cu revenirea sa. Îl vom vedea în rolul unui polițist ce va trece prin tot felul de aventuri. Despre participarea în această comedie, Alexandru Papadopol a făcut câteva dezvăluiri. A păstrat, evident, marile secrete pentru momentul în care serialul va fi pe post. Ne-a zis că este încântat de partitura sa, personajul fiind extrem de ofertant.

ADVERTISEMENT

Despre polițistul pe care îl interpretează în „Brigada Nimic”, Alexandru Papadopol a spus că este un membru de bază al echipei care prinde răufăcători.

Ce spune Alexandru Papadopol despre personajul din comedia de la PRO TV: „Încearcă să rezolve cazuri aparent banale, care se transformă în adevărate provocări demne de mari detectivi”

„Deocamdată, nu pot da detalii semnificative despre rol. Pot spune doar că este un bun polițist. E membru de bază al Brigăzii Nimic. Împreună cu colegii lui încearcă să rezolve cazuri aparent banale. Acele situații se transformă, pe parcurs, în adevărate provocări demne de “mari detectivi”. Este o comedie și de aceea acțiunea și personajele sunt tratate cu umor”, a dezvăluit Alexandru Papadopol, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Întrebat cum decurg filmările la noua comedie marca PRO TV și cu cine a avut chimie încă de la început, Papadopol a spus că totul se desfășoară într-un cadru creativ și vesel. De înțeles, se înțelege bine cu absolut toată lumea. În unele zile, actorii ajung să termine munca în toiul nopții, după cum ni s-a confesat Papadopol.

„Filmarea în sine, chiar dacă se întinde pe parcursul unei zile (sau nopți… pentru că avem și destule filmări de noapte) presupune atenție și concentrare. Este și o atmosferă veselă și creativă. Chimie am cu toți membrii brigăzii.

ADVERTISEMENT

Cu unii mă cunoșteam de ani buni (de exemplu, Iulian Postelnicu sau Gabriel Spahiu). Cu alții m-am cunoscut în cadrul acestui proiect”, ne-a spus Alexandru Papadopol.

„Arest”, una din cele mai solicitante producții în care a jucat Papadopol

Ca în orice meserie, mai ales în cea artistică, apar tot felul de provocări. Papadopol a recunoscut că pot apărea multe situații neprevăzute la filmări, nu doar la proiectul pentru care lucrează acum, la PRO TV. Din toate filmele și serialele în care a jucat, cea mai mare provocare a reprezentat-o pelicula „Arest”.

ADVERTISEMENT

„Provocări apar la tot pasul, de la cadru la cadru, de la dublă la dublă. Dacă e să-mi aduc aminte de un film greu de filmat, din cauza complexității situațiilor… Atunci acela este “Arest” în regia lui Andrei Cohn”, a dezvăluit Alexandru Papadopol, pentru FANATIK.

Papadopol își amintește cu mare drag de debutul său în lumea cinematografiei. Primul său rol, unul chiar cu greutate, a fost într-o producție semnată de Cristi Puiu. Papadopol făcea parte atunci (vorbim de anul 2001) din noul val de actori talentați ai României.

„Primul rol a fost în “Marfa și banii”, în regia lui Cristi Puiu. Am început bine și în forță cu un rol principal într-un film ce avea să devină cel care a schimbat fața cinematografiei românești, creând conceptul de “nou val românesc”, și-a amintit actorul.

alexandru papadopol actor în brigada nimic, logo serial pro tv
Brigada Nimic, serialul în care Alexandru Papadopol joacă la PRO TV, va fi difuzat în curând. Foto: PRO TV

Actorul visează la un București fără milioane de mașini și clădiri istorice în paragină

Cu privire la compromisurile pe care nu le-ar face de dragul actoriei sau, în general, în viață, Alexandru Papadopol nu a dorit să nominalizeze unul anume. Fiecare situație are propriul manual de instrucțiuni.

Protagonistul din „Brigada Nimic” spune că ar putea vorbi articulat despre compromisul pe care nu l-ar accepta doar dacă ar fi pus în contextul respectiv. Artistul e de părere că e greu de stabilit vreun lucru pentru care nu ar face compromisuri și că nu se pot stabili niște limite imaginare.

„E greu de spus care sunt lucrurile pentru care nu aș face un compromis. Pentru un răspuns cât de cât articulat trebuie ținut cont de context, persoane, circumstanțe, etc. E aproape imposibil să dea cineva un răspuns hotărât și definitiv. Nimeni nu poate stabili, de fapt, limite imaginare”, a adăugat Papadopol.

În încheiere, ieșind din lumea filmului și a serialelor, FANATIK a vrut să afle de la Alexandru Papadopol o curiozitate prin care să îl descoperim altfel decât prin prisma profesiei sale.

Și anume, dacă ar avea puterea de a călători în timp, în ce perioadă ar vrea să ajungă? Răspunsul pe care l-a oferit se va regăsi, cu siguranță, în capul multor oameni. În asentimentul său vor fi mai ales locuitorii Capitalei.

„Probabil că într-un București liniștit, fără milioane de mașini și cu cartierele istorice nedemolate. Bucureștiul este un oraș frumos, mai ales primăvara și toamna”, a adăugat Papadopol.

 

 

ADVERTISEMENT