Life

Pro TV vrea să repete succesul Las Fierbinți și lansează un nou serial de comedie. Alexandru Papadopol joacă în el

Pro TV, gata să dea lovitura cu o nouă producție, mai tare decât Las Fierbinți. Alexandru Papadopol este printre actori.
25.07.2023 | 07:40
Pro TV vrea sa repete succesul Las Fierbinti si lanseaza un nou serial de comedie Alexandru Papadopol joaca in el
Pro TV, gata să dea lovitura cu o nouă producție, mai tare decât Las Fierbinți. Alexandru Papadopol este printre actori. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Pro TV vrea să repete succesul Las Fierbinți și lansează un nou serial de comedie. Alexandru Papadopol joacă în el. Filmările pentru peliculă au început deja. Despre ce este vorba în cel mai nou serial de televiziune.

Pro TV, gata să dea lovitura cu o nouă producție, mai tare decât Las Fierbinți. Alexandru Papadopol este printre actori

Pro TV este gata să dea lovitura cu o nouă producție, mai tare decât Las Fierbinți. Postul din Pache Protopopescu a anunțat că Alexandru Papadopol este printre actorii care vor juca în pelicula intitulată Brigada Nimic.

ADVERTISEMENT

Fostul soț al actriței Ioana Ginghină nu a făcut până acum nicio declarație pe marginea subiectului, însă a distribuit pe pagina personală de Instagram o imagine cu afișul comediei în care interpretează un rol inedit.

Din distribuție mai fac parte: Iulian Postelnicu, Nicu Banea, Irina Ștefan, Gabriel Spahiu, Lucian Iftime, Letiția Vlădescu, Ramona Niculae, Adrian Bîlă, Andrei Mateiu, Claudiu Dumitru și comediantul Sorin Pârcălab.

ADVERTISEMENT

În plus, serialul de comedie este unul original și le promite telespectatorilor umor și situații memorabile. Producția vorbește despre o gașcă de polițiști neadaptați care lucrează împreună pentru a sta departe de cazuri, nicidecum pentru a le rezolva.

Doar că, într-un mod surprinzător, brigada reușește de fiecare dată să le ducă la bun sfârșit. Personajele au întâlniri hilare cu mafioți, falși guru, dealeri de droguri, gospodine, pensionari, politicieni corupți și multe alte categorii de persoane.

ADVERTISEMENT
Brigada Nimic, serial Pro TV
Brigada Nimic, în curând la Pro TV. Sursa foto: Instagram.com

Brigada Nimic, în curând la Pro TV

Antonii Mangov, Programming Director Pro TV, a anunțat că serialul Brigada Nimic este doar începutul pentru că vor mai urma și alte proiecte de acest gen. Momentan nu se știe când va apărea pe post serialul care vrea să depășească succesul Las Fierbinți.

„Suntem foarte încântați de începutul filmărilor pentru Brigada Nimic. Acest nou serial de comedie este o idee originală românească, ce include câțiva dintre cei mai populari actori români, motiv pentru care sunt încrezător că publicul o va îndrăgi.

ADVERTISEMENT

Acesta este doar începutul. În calitate de post de televiziune lider în România, vom continua să dezvoltăm și să producem și mai multe proiecte de ficțiune, întrucât PRO TV este casa serialelor românești – de la comedie incitantă la dramă palpitantă”, a declarat Antonii Mangov pentru protv.ro.

ADVERTISEMENT