Sport

Alexandru Pop, omul de gol al „câinilor-roșii”, despre situația de la Dinamo: „Avem cele mai bune condiții și progresăm în fiecare zi”

Alexandru Pop este golgeterul celor de la Dinamo în Liga 2 Casa Pariurilor. Atacantul venit în vară a povestit despre situația din tabăra „câinilor roșii”.
22.10.2022 | 10:00
Alexandru Pop omul de gol al cainilorrosii despre situatia de la Dinamo Avem cele mai bune conditii si progresam in fiecare zi
Alexandru Pop, golgeterul celor de la Dinamo, a vorbit despre situația de la Dinamo. Sursă foto: Sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT

Alexandru Pop este golgeterul formației pregătite de Ovidiu Burcă cu 5 goluri marcate în acest sezon. Fotbalistul momentului la Dinamo a vorbit despre transferul în lotul „câinilor roșii”, dar și despre situația din cadrul echipei.

Alexandru Pop, despre venirea la Dinamo: „În secunda doi am spus da, n-am negociat nimic”

În vârstă de 29 de ani, Alexandru Pop a venit la Dinamo, în vară, de la AFC Odorheiu Secuiesc. Atacantul, care este unul dintre jucătorii de bază din cadrul lotului dinamovist, a mărturisit că nu a stat pe gânduri în momentul în care a fost sunat să semneze cu „alb-roșii”. Conștient de problemele cu care se confrunta echipa pregătită de Ovidiu Burcă, Alexandru Pop nu a ezitat să accepte propunerea.

ADVERTISEMENT

„Am fost golgheterul seriei. După ce s-a terminat, am primit un telefon de la Dinamo. În secunda doi am spus da, n-am negociat nimic. Chiar dacă vedeam la știri ce probleme sunt la club, sincer, nu mă interesa deloc.

Când am auzit că e vorba de Dinamo am zis că trebuie să profit de această ocazie. E unic în viață să joci pentru acest club. Între timp lucrurile s-au reglat și merg înspre bine”, a declarat Alexandru Pop, conform PlaySport.

ADVERTISEMENT

Alexandru Pop, optimist în privința situației de la Dinamo

Alexandru Pop locuiește acum la Săftica alături de alți fotbaliști din lotul dinamoviștilor. Atacantul a povestit că situația din cadrul lotului a început să amelioreze și că are condițiile necesare pentru a o ajuta pe Dinamo să înregistreze rezultate pozitive.

„Avem cele mai bune condiții și progresăm în fiecare zi. Am început să ne cunoaștem între noi, să înțelegem ce ne cere Mister, să creăm o familie. Din iulie, de când am ajuns, locuiesc la Săftica. Mai stau aici Filip (n.r. Dujmovic), Buleică, Bobea, Șerban, Bena… După ce se termină antrenamentul avem masă, avem bucătar, ne odihnim, avem liber.

ADVERTISEMENT

Sala e deschisă la orice oră, putem face recuperare, putem folosi terenul. E un mediu profesionist și putem profita la maximum. Avem teren sintetic, pe care-l putem folosi și la iarnă, plus terenul de iarbă de care are lumea grijă. Îmi priește mai mult să stau aici. Chiar dacă sunt însurat, soția mea stă la Cluj, pentru mine e perfect să stau aici, e liniște, mă gândesc doar la fotbal. Tot ce vedeți e doar în jurul fotbalului”, a mai spus Alexandru Pop.

Dinamo, cinci meciuri consecutive fără înfrângere

Dinamo se află pe locul 12 în Liga 2, cu 13 puncte în 10 partide. Formația pregătită de Ovidiu Burcă nu a luat cu asalt calificarea în play-off, așa cum era de așteptat, ci are nevoie urgentă de puncte pentru a lupta la promovarea în SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Totuși, rezultatele din ultima vreme i-au fost favorabile lui Dinamo. „Alb-roșii” au ajuns la 5 meciuri fără înfrângere în campionat și în Cupa României Betano. În ultimul meci, formația pregătită de Ovidiu Burcă a obținut un punct cu FC U Craiova, scor 0-0, la Giurgiu. La finalul partidei, tehnicianul dinamoviștilor s-a arătat mulțumit.

“Pentru mine a fost un prilej extraordinar pe care nu am putut să îi folosesc la fel de mult în campionat. Sunt jucători care se antrenează foarte bine. Suntem pe două fronturi, campionatul este foarte important. Am făcut un meci bun, un meci solid. De foarte multe ori apreciez un jucător care stă pe bancă, strânge din dinţi şi care joacă la un alt nivel când apelezi la el. Avem o energie foarte bună, un ambient extraordinar.

Simt că antrenamentele sunt mult mai ţintite, mai specifice, din organizarea tactică. Cred că la momentul actual avem un lot care să ne permită să mergem pe ambele fronturi. De aici pornim, de la atitudine. Au fost şi lucruri mai puţin bune, dar azi trebuie să le evidenţiem pe cele bune. Ne gândim la Cupă, iar în vestiar avem setate obiectivele. Nu o să vi le spun acum, dar ştim unde vrem să ajungem”, a mărturisit Ovidiu Burcă, la finalul meciului cu FC U Craiova.

ADVERTISEMENT