Life

Alexia, adolescenta căreia i-au fost replantate brațele dansează din nou! A participat la un festival din Bacău

Alexia, adolescenta căreia i-au fost replantate brațele dansează din nou! Aceasta a participat la un festival din Bacău, alături de colegii ei.
24.04.2023 | 22:05
Alexia adolescenta careia iau fost replantate bratele danseaza din nou A participat la un festival din Bacau
Alexia, adolescenta căreia i-au fost replantate brațele dansează din nou! Foto: Colaj Fanatik / Capturi Youtube Botoșăneanul TV
ADVERTISEMENT

Alexia, adolescenta căreia i-au fost replantate brațele dansează din nou. Acesta a participat la un festival din Bacău, alături de colegii ei.

Alexia, adolescenta căreia i-au fost replantate brațele dansează din nou!

Alexia, fata căreia i-au fost replantate brațele cu o operație foarte complicată, a început să danseze din nou. Aceasta chiar a participat la un festival din Bacău, alături de colegii din trupa ei de dans.

ADVERTISEMENT

Aceasta a reluat deja repetițiile de mai mult timp, dar iată că acum a pășit pentru prima dată de la operație și pe scenă. Desigur, aceasta era foarte zâmbitoare că a putut face ceea ce îi place cel mai mult.

Alexia, adolescenta căreia i-au fost replantate brațele, a spus că deja a început să reia activitățile, doar că nu le poate face în totalitate acum. Chiar și așa, faptul că face lucrurile care o bucurau în trecut este un adevărat sprijin psihic și moral pentru tânără.

ADVERTISEMENT

„Mă simt foarte bine. Încep să reiau activitățile pe care le făceam în trecut, chiar dacă momentan nu pot să le fac în totalitate.

Faptul că în încep să îmi revin la normal încet-încet mă ajută foarte mult și psihic și fizic. Am început să merg la dans, să cânt prin casă cum făceam de obicei”, a spus Alexia, potrivit Antena 3 CNN.

ADVERTISEMENT

Alexia, surpriză pentru medicul care i-a slavat viața

Viața tinerei care a fost la un pas de tragedie iată că începe să revină la normal după operația extrem de complicată la care a fost supusă.

Aceasta i-a făcut și o surpriză medicului care a operat-o în urmă cu câteva luni. Alexia i-a dat specialistului un cadou pe care să nu-l poată uita.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre un certificat de renaștere, în semn de mulțumire făcut de medic pentru efortul dovedit când a operat-o pe adolescentă.  Sidonia Susanu a fost și ea foarte impresionată de acest gest.

ADVERTISEMENT
Tags: