Life

Alexia Eram, bine îmbrăcată, dar prost machiată? Cine i-a ”desființat” look-ul fiicei Andreei Esca. Foto

Alexia Eram este considerată una din cele mai pricepute influencerițe când vine vorba de outfituri, dar trece clasa la capitolul make-up?
20.10.2021 | 13:26
Alexia Eram bine imbracata dar prost machiata Cine ia desfiintat lookul fiicei Andreei Esca Foto
ADVERTISEMENT

Alexia Eram este des apreciată pentru aparițiile sale fresh. De fiecare dată când apare la un eveniment sau atunci când postează videclipuri și imagini cu ea pe rețelele de socializare, fiica Andreei Esca primește o mulțime de aprecieri.

De data aceasta, tânăra nu a primit laude pentru tot look-ul. Se pare că machiajul influenceriței lasă de dorit, cel puțin în fotografia pe care v-o prezentăm mai jos.

ADVERTISEMENT

Nu o spunem noi, ci noua polițistă a modei din mediul online. Irisha de la Survivor România a comentat o ținută purtată de Alexia Eram în cadrul rubricii pe care o realizează pentru un canal de Youtube.

Alexia Eram, criticată pentru felul în care alege să se machieze de Irisha de la Survivor România

Moldoveanca a spus că apreciază bunul gust al fetei prezentatoarei știrilor de la PRO TV, dar consideră că felul în care se machiază nu o avantajează deloc.

ADVERTISEMENT

Irisha a spus că iubita lui Mario Fresh alege un make-up mult prea strident, care în unele cazuri ar putea să nu completeze cum ar trebui ținuta aleasă, oricât ar fi de bună.

„Dacă mă uit la întreaga ținută, cromatic e ok, nu mă deranjează nimic. Pare un pic incompletă. Nu e suficient accesorizată”, au fost comentariile Irishei despre ținuta Alexiei pe pagina de Youtube Wownews.

ADVERTISEMENT

Criticile ceva mai dure la adresa apariției tinerei au venit ulterior. „Îi dau un sfat. Dacă poți să eviți machiajul strident, ar fi ideal. Nu ai nevoie să ai o față încărcată, cu mult make-up. E între soare și nori. Poate să facă mai mult”, a spus Irisha.

alexia eram
Alexia Eram, criticată de Irisha de la Survivor România. Captură Youtube

Iubita lui Mario Fresh o copiază pe Antonia?

Stilul urban al Alexiei Eram a fost admirat de mai multă lume de când a devenit celebră. Fata a intrat în atenția fanilor nu doar datorită felului în care arată și a relației sale cu Mario, ci și pentru câteva ipostaze în care seamănă izbitor cu Antonia, iubita lui Velea.

ADVERTISEMENT
Alexia Eram o copiază pe iubita lui Velea? Capturi Instagram

Mai mulți internauți au observat de-a lungul ultimului an și ceva că fiica vedetei PRO TV încearcă din răsputeri să o imite pe partenera inventatorului trapanelelor, mai ales după ce între cele două au apărut tot felul de intrigi.

Antonia și Alexia Eram nu s-au avut la suflet, acesta fiind și unul din motivele pentru care Velea și Mario Fresh au rupt prietenia. Ba mai mult, influencerița e acuzată că face tot posibilul s-o copieze pe cântăreață, inclusiv prin pozițiile în care face poze și modul în care își țuguiește buzele.

 

ADVERTISEMENT