Life

Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul e unul uriaș

O afacere poate să te îmbogățească peste noapte. Unii români deja au implementat-o și se bucură de un succes imens, indiferent de loc.
26.04.2024 | 07:33
Afacerea care poate sa te imbogateasca peste noapte A luat amploare in Romania si succesul e unul urias
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte nu necesită prea multe bătăi de cap, însă la început e nevoie de o investiție ceva mai mare. Chiar și așa, rezultatul este unul de-a dreptul impresionant.

Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte

În România există o mulțime de afaceri care s-au dovedit în final a fi de mare succes. Exemplu este chiar cea despre care vorbim în continuare. Sunt persoane care au știut foarte bine ce se cere pe piață.

ADVERTISEMENT

Dacă unii au dat lovitura cu hoteluri sau restaurante, iată că sunt români care au decis să se ocupe de alt domeniu. Sportul știm că este important pentru o stare de bine, dar și pentru sănătate. Astfel, e nevoie de un loc unde totul să se întâmple.

Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte, deci, se referă la acest lucru. Mai mulți români au decis să investească în terenuri de fotbal și rezultatul este unul de-a dreptul fabulos.

ADVERTISEMENT

Un proprietar povestește că i-a venit ideea acum doi ani de zile. A fost greu la început, însă după o promovare intensă a venit și succesul. Există grupuri de mii de persoane, iar rezervările curg de la o zi la alta.

Cât plătesc clienții pentru o oră petrecută pe terenul de fotbal

Gradul de ocupare este de 100%, iar clienții preferă să vină de cele mai multe ori seara. Astfel, terenul de fotbal ajunge să fie rezervat de luni până duminică de la ora 18.00 până la ora 24.00. Și se pare că românii chiar vor să facă mișcare.

ADVERTISEMENT

Unii clienți au deja abonamente și vin zilnic. Iar prețul este unul destul de decent, spune proprietarul. Mai exact, se plătește 180 de lei pentru o oră la locație. Afacerea poate, deci, să te îmbogățească peste noapte.

Odată ce clienții știu ce au de făcut și unde să vină, restul lucrurilor merg de la sine. De asemenea, investiția se atenuează în timp și devine profitabilă după nu foarte multe așteptări, mai povestește proprietarul.

ADVERTISEMENT

„Am amenajat acest teren de fotbal în urmă cu aproximativ doi ani de zile. La început a fost puțin mai greu, până când au aflat oamenii de noi, dar ne-am promovat destul de mult pe internet. (…) Terenul este rezervat, de luni până duminică, în intervalul 18.00-24.00.

Avem clienți care și-au făcut abonamente, vin săptămânal, în aceeași zi, la aceeași oră. Cei mai mulți clienți închiriază pentru două ore. Prețul nu este unul mare, vorbim de 180 de lei pentru o oră, în locația noastră.

Este o afacere bună, investiția se atenuează în timp și apoi devine și profitabilă. În acest moment, la orice teren de fotbal din Iași sunăm pentru o rezervare, vom observa că nu mai sunt locuri disponibile”, a dezvăluit proprietarul unui teren de fotbal, potrivit Adevărul.

ADVERTISEMENT