Life

Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul e unul uriaș

O afacere poate să te îmbogățească peste noapte. Unii români deja au implementat-o și se bucură de un succes imens, indiferent de loc.
26.04.2024 | 07:33
Afacerea care poate sa te imbogateasca peste noapte A luat amploare in Romania si succesul e unul urias
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte nu necesită prea multe bătăi de cap, însă la început e nevoie de o investiție ceva mai mare. Chiar și așa, rezultatul este unul de-a dreptul impresionant.

Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte

În România există o mulțime de afaceri care s-au dovedit în final a fi de mare succes. Exemplu este chiar cea despre care vorbim în continuare. Sunt persoane care au știut foarte bine ce se cere pe piață.

ADVERTISEMENT

Dacă unii au dat lovitura cu hoteluri sau restaurante, iată că sunt români care au decis să se ocupe de alt domeniu. Sportul știm că este important pentru o stare de bine, dar și pentru sănătate. Astfel, e nevoie de un loc unde totul să se întâmple.

Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte, deci, se referă la acest lucru. Mai mulți români au decis să investească în terenuri de fotbal și rezultatul este unul de-a dreptul fabulos.

ADVERTISEMENT

Un proprietar povestește că i-a venit ideea acum doi ani de zile. A fost greu la început, însă după o promovare intensă a venit și succesul. Există grupuri de mii de persoane, iar rezervările curg de la o zi la alta.

Cât plătesc clienții pentru o oră petrecută pe terenul de fotbal

Gradul de ocupare este de 100%, iar clienții preferă să vină de cele mai multe ori seara. Astfel, terenul de fotbal ajunge să fie rezervat de luni până duminică de la ora 18.00 până la ora 24.00. Și se pare că românii chiar vor să facă mișcare.

ADVERTISEMENT

Unii clienți au deja abonamente și vin zilnic. Iar prețul este unul destul de decent, spune proprietarul. Mai exact, se plătește 180 de lei pentru o oră la locație. Afacerea poate, deci, să te îmbogățească peste noapte.

Odată ce clienții știu ce au de făcut și unde să vină, restul lucrurilor merg de la sine. De asemenea, investiția se atenuează în timp și devine profitabilă după nu foarte multe așteptări, mai povestește proprietarul.

ADVERTISEMENT

„Am amenajat acest teren de fotbal în urmă cu aproximativ doi ani de zile. La început a fost puțin mai greu, până când au aflat oamenii de noi, dar ne-am promovat destul de mult pe internet. (…) Terenul este rezervat, de luni până duminică, în intervalul 18.00-24.00.

Avem clienți care și-au făcut abonamente, vin săptămânal, în aceeași zi, la aceeași oră. Cei mai mulți clienți închiriază pentru două ore. Prețul nu este unul mare, vorbim de 180 de lei pentru o oră, în locația noastră.

Este o afacere bună, investiția se atenuează în timp și apoi devine și profitabilă. În acest moment, la orice teren de fotbal din Iași sunăm pentru o rezervare, vom observa că nu mai sunt locuri disponibile”, a dezvăluit proprietarul unui teren de fotbal, potrivit Adevărul.

ADVERTISEMENT
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am...
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am mâncat? Răducioiu și-a vomitat mațele”
Trucul simplu pentru potolirea foamei. Obiceiurile cu care poți jongla
Trucul simplu pentru potolirea foamei. Obiceiurile cu care poți jongla
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Crima din Sibiu. Ucigaşul Florentinei se droga şi auzea voci care
Crima din Sibiu. Ucigaşul Florentinei se droga şi auzea voci care "îi spuneau ce să-i facă". Fusese internat la psihiatrie, dar în zadar
Ce pensie poate avea, de fapt, Irinel Columbeanu, şi ce face cu banii...
Ce pensie poate avea, de fapt, Irinel Columbeanu, şi ce face cu banii fostul milionar în euro
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PREȘEDINTELE implicat într-un ACCIDENT AVIATIC! Controverse privind anunțul MORȚII SALE?
PREȘEDINTELE implicat într-un ACCIDENT AVIATIC! Controverse privind anunțul MORȚII SALE?
O nouă tentativă de blat, marca Pro TV!? Cine ar fi, de fapt,...
O nouă tentativă de blat, marca Pro TV!? Cine ar fi, de fapt, câștigătorul de la Românii au talent 2024: ”Tu ai cele mai mari șanse”
Cristina Cioran și-a pierdut toate economiile. Ce i-a făcut Alex Dobrescu
Cristina Cioran și-a pierdut toate economiile. Ce i-a făcut Alex Dobrescu
Monica Tatoiu, dezamăgită de băiatul ei. Victoraș a supărat-o foarte tare. ”Este cinic,...
Monica Tatoiu, dezamăgită de băiatul ei. Victoraș a supărat-o foarte tare. ”Este cinic, am o mare problemă cu el. Înseamnă că în viața mea am făcut niște prostii și plătesc”
Zelenski spune că aliații Kievului „se tem” de o înfrângere a Rusiei și...
Zelenski spune că aliații Kievului „se tem” de o înfrângere a Rusiei și ar vrea ca Ucraina „să câștige în așa fel încât Rusia să nu piardă”
Cum a ajuns Regina Elisabeta a II-a la 96 de ani. Sandwich-ul simplu,...
Cum a ajuns Regina Elisabeta a II-a la 96 de ani. Sandwich-ul simplu, dar sănătos, pe care îl mânca mereu monarhul Marii Britanii