Life

Cum a reacționat Alexia Eram după ce Mira și Mario Fresh s-au sărutat. Unde era fiica Andreei Esca

Iată cum a reacționat Alexia Eram după ce Mira a postat o imagine în care se săruta cu Mario Fresh. Unde era fiica Andreei Esca după ce a apărut imaginea cu pricina?
15.11.2021 | 16:51
Cum a reacționat Alexia Eram după ce Mira și Mario Fresh s-au fotografiat sărutându-se. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Mira și Mario Fresh au fost surprinși în timp ce se sărutau, iar fanii se întreabă dacă artistul și Alexia Eram mai sunt împreună. Fiica Andreei Esca nu pare afectată de imaginile cu iubitul ei alături de altă fată.

Tânăra a postat fotografii de la munte, acolo unde pare să se simtă bine.

Relația ei cu Mario Fresh este pusă sub semnul întrebării. Nu ar fi prima dată când fanii au asemenea dubii în privința celor doi.

ADVERTISEMENT

Cum a reacționat Alexia Eram după ce Mira și Mario Fresh s-au sărutat

Alexia Eram și Mario Fresh formează un cuplu de mai bine de patru ani, însă internauții nu mai știu ce să creadă despre relația lor.

Au apărut imagini cu Mario Fresh în timp ce se săruta cu Mira, timp în care Alexia Eram a postat fotografii de la Poiana Brașov, acolo unde se află în vacanță.

ADVERTISEMENT

Șatena nu pare să fie deranjată de acest subiect, judecând după postările de pe rețelele sociale.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Alexia Eram♛ (@alexiaeram)

Fanii au luat foc și au postat zeci de mesaje la postările de pe Instagram ale lui Mario Fresh. Aceștia sunt de părere că el și Alexia Eram s-au despărțit din nou și au făcut referire la imaginea în care se săruta cu Mira.

ADVERTISEMENT

Internauții speră ca fotografia să fi fost făcută la filmările unui videoclip al artistei.

În plus, Mario Fresh a postat, în urmă cu câteva ore, o imagine care le dă fanilor de gândit. Tânărul a postat o inimioară pe un fundal negru, fără alte explicații, lucru care i-a intrigat pe urmăritori.

Au mai existat discuții legate de o posibilă despărțire dintre cântăreț și fiica știristei de la Pro TV. Cei doi au infirmat zvonurile și s-au afișat împreună pe rețelele sociale. Mai mult, lucrurile păreau să meargă destul de bine între ei.

ADVERTISEMENT

Fotografia cu pricina a fost postată de cântăreața Mira și ar fi făcută în această vară, chiar în perioada în care fanii se întrebau dacă Mario Fresh și Alexia Eram mai formează sau nu un cuplu.

Mira și iubitul ei au pus capăt relației

Mira și iubitul ei s-au despărțit recent. Deși nu mai sunt împreună, cei doi lucrează în continuare pe plan profesional, așa că se vor vedea destul de des.

Fostul iubit este toboșar în trupa artistei și relația lor este destul de bună în acest sens.

Mesajele internauților nu au lipsit nici de la postările Mirei. Aceștia speră ca ea și Mario Fresh să nu formeze un cuplu, din moment ce artistul și fiica Andreei Esca sunt împreună de ani buni.

Mira și Mario Fresh nu au vorbit despre relația care ar fi între ei în acest moment. De altfel, cântărețul nu a abordat subiectul despărțirii de Alexia Eram.

ADVERTISEMENT