Fotbal intern

Alibec, decizie definitivă luată de Becali! Ce i-a transmis Reghecampf

29.06.2018 | 13:39
Alibec decizie definitiva luata de Becali Ce ia transmis Reghecampf

Patronul FCSB, Gigi Becali, a luat decizia definitivă în privința atacantului Denis Alibec și a anunțat că jucătorul nu va mai face parte din lotul pregătit de Nicolae Dică în sezonul viitor.

”Şumudică insistă pentru Alibec. Numai că oamenii au informaţia şi i-au spus ştim totul. Ştiu despre el, despre mendrele lui. Ce este cert e că Alibec nu se va mai întoarce la echipa FCSB, în lot. I-am zis şi lui Reghecampf, dar a zis că are, am încercat şi cu el să fac ceva, dar a zis că are atacanţi foarte buni”, a declarat patronul FCSB la Pro X.

După Alibec, Becali a luat o decizie definitivă și în privința lui Gnohere

”Am dat o hârtie de un milion de euro în Arabia pentru Harlem Gnohere. Marfa trebuie să o vinzi când ea are preţ. Acum are preţ că el a dat goluri şi acum putem să luăm bani pe el”, a spus Gigi Becali despre atacantul francez.

Gigi Becali a luat o decizie definitivă în privința atacantului Denis Alibec și acesta nu va mai fi reprimit la FCSB
Gigi Becali a luat o decizie definitivă în privința atacantului Denis Alibec și acesta nu va mai fi reprimit la FCSB

Patronul FCSB a dezvăluit că îi place Alexandru Mitriță, dar Universitatea Craiova nu vrea să-l vândă: ”Amorim, să vedem, poate îl dăm şi pe el pe acolo, pe la arabi. Vor veni jucători, dar am schimbat mentalitatea, nu mai vreau cantitate, vreau numai calitate. Nu vor mai veni la Steaua decât jucători valoroşi. Din Liga 1 îmi place numai Mitriţă, dar nu putem să-l luăm. E singurul jucător care ar face faţă la Steaua”.

Atacantul Denis Alibec a intrat în dizgrațiile oficialilor de la FCSB, iar antrenorul Nicolae Dică l-a scos din lot. El a fost anunțat că își poate găsi echipă, iar până atunci se antrenează separat la sala de forţă din cadrul Bazei Sportive din Berceni.

Și Harlem Gnohere este aproape de o plecare de la FCSB. Gigi Becali a anunţat că îl va vinde pe atacantul francez în această vară, deşi este în continuare în recuperare după ce a suferit o intervenţie chirurgicală.