Fotbal intern

Alibec, persona non grata: “Poate să se ducă şi la CFR sau Craiova”

01.06.2018 | 12:54
Alibec persona non grata Poate sa se duca si la CFR sau Craiova

Alibec, persona non grata la FCSB. Gigi Becali este foc şi pară pe atacant şi nu mai este interesat de soarta acestuia. Patronul vicecampioanei României susţine că şi Denis Alibec are o vină la pierderea campionatului şi nu vrea să mai audă de el.

Gigi Becali a mărturisit că nici măcar nu este interesat dacă se duce la vreo echipă din Liga 1 Betano, cum ar fi campioana CFR Cluj sau ocupanta locului trei, Universitatea Craiova:

Alibec, persona non grata: “Nu mi-e teamă de concurenţă”

Becali este foarte supărat pe jucător şi îl lasă pe acesta să îşi găsească o echipă la care să plece fără să pună vreo condiţie, numai să scape de el: “Alibec, după ce a făcut câte a făcut, să-şi găsească singur echipă. Să se ducă unde vrea el, eu nu îl mai vreau. Du-te, tată. Nu mă interesează dacă pleacă în România sau în străinătate, poate să plece şi la CFR şi la Craiova, mie nu mi-e teamă de concurenţă”, a spus Gigi Becali la PROX.

Alibec, persona non grata
Alibec, persona non grata

“Nu ştiu eu de sentimente, nu sunt supărat… Alta întrebare! Titlul s-a pierdut, nu s-a câştigat, pentru că alta a fost echipa mai puternică! Eu sunt responsabil pentru tot! Am permis, din cauza lui Alibec, nişte lucruri la echipă. Eu sunt vinovatul din cauză că l-am pus căpitan pe Alibec şi am fost lacom de bani! Trebuia să-l lichidez demult! Tot ziceam, hai, mă, Dică, poate luăm banii! Mihai, stai, tată, că poate luăm banii! Alibec a uitat fotbalul! Dacă nu era el la Iaşi, poate nu luam bătaie!“, Gigi Becali, după ce titlul a fost luat de CFR Cluj.

Citeşte şi:

Becali, ultimatum pentru Nemec: “Să se gândească, eu cred că acceptă”

Becali, atac la Jura, arbitrul de la TAS: “Bate câmpii”

Becali, transfer inedit la FCSB: “Negociem, nici nu ştiu cine e”

Tags: