Sport

Denis Alibec, declarație în forță după Farul – Flora 3-0: „Puteam să mai marchez două goluri”

Denis Alibec a avut o declarație savuroasă la finalul meciului Farul - Flora Talinn, scor 3-0 în meciul tur al „dublei” din turul al treilea preliminar al UEFA Conference League.
11.08.2023 | 00:07
Denis Alibec declaratie in forta dupa Farul  Flora 30 Puteam sa mai marchez doua goluri
Denis Alibec a avut o declarație în forță după Farul - Flora 3-0. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Farul a câștigat categoric meciul tur cu Flora Talinn pentru calificarea în play-off-ul UEFA Conference League, scor 3-0. Denis Alibec a deschis scorul în startul reprizei secunde din pasa lui Constantin Budescu. Ulterior, atacantul campioanei i-a întors favorul lui „Budi”.

Denis Alibec, declarație în forță după Farul – Flora 3-0: „Puteam să mai marchez două goluri”

Farul este cu un pas în play-off-ul UEFA Conference League. După startul ezitant de sezon, echipa lui Gică Hagi nu i-a dat nicio șansă campioanei Estoniei, iar returul de la Talinn pare o formalitate. Denis Alibec speră ca Farul să revină la forma pe care a atins-o în sezonul precedent, când a câștigat titlul în România.

ADVERTISEMENT

„Un succes foarte important. Uşor uşor ne revenim la forma de anul trecut. Şie u puteam să mai marchez cel puţin două goluri. Important e că am câştigat cu 3-0 şi mergem acolo să ne calificăm.

Important e să revenim la ritmul nostru de joc, să dictăm intensitatea”, a declarat Denis Alibec, la finalul jocului. Este a treia reușită a lui Denis Alibec în actuala stagiune, după „dubla” din returul cu Urartu.

ADVERTISEMENT

Denis Alibec, încântat de venirea lui Budescu la Farul: „Vom marca mai multe goluri”

Constantin Budescu a plecat de la Petrolul Ploiești și a semnat cu Farul Constanța. Ambele mutări au fost dezvăluite în exclusivitate de FANATIK. Fotbalistul de 34 de ani a debutat cu un gol și o pasă de gol pentru „marinari”, iar Denis Alibec a susțintut că este încântat de relația pe care o are cu fostul coechipier de la Astra Giurgiu și FCSB.

„Trebuie să ne pregătim amândoi şi să facem faza defensivă cât mai bine şi com marca mai multe goluri. Ne cunoaştem, important e să fim bine fizic. Eu nu am nicio ofertă, nu mă interesează. Sunt aici şi ca de obicei îmi dau viaţa pe teren.

ADVERTISEMENT

Trebuie să ne impunem jocul nostru, că dacă ne retragem vom avea probleme. Nu avem timp de provocări. Avem meci din 3 în 3 zile şi trebuie să fim pregătiți”, a mai spus Denis Alibec.

Ce urmează pentru Farul după victoria cu Flora Talinn

FCSB, Farul și Sepsi și-au amânat partidele din etapa a 5-a a SuperLigii care au fost programate inițial la finalul acestei săptămâni. Campioana României urma să o întâlnească pe teren propriu pe UTA Arad.

ADVERTISEMENT

Astfel, după victoria la scor de neprezentare de pe teren propriu cu Flora Talinn, pentru echipa lui Gică Hagi urmează deplasarea în Estonia. Ulterior, Farul revine în campionat pentru derby-ul cu Rapid de pe 20 august.

ADVERTISEMENT