Life

Alice Cavaleru a făcut furori pe internet. Fotografia emoționantă postată de soția lui Vladimir Drăghia

Alice Caveleru și actorul Vladimir Drăghia formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au o familie superbă și se înțeleg de minune.
16.12.2022 | 12:38
Alice Cavaleru a facut furori pe internet Fotografia emotionanta postata de sotia lui Vladimir Draghia
Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia, vacanță de vis alături de fiicele lor. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia au început mai devreme vacanța de sărbători. Cei doi au plecat, alături de copii, într-o destinație superbă.

Alice Cavaleru, imagine emoționantă alături de fiica sa

Cuplul a ales Salalah, Oman, iar această vacanță este cu atât mai specială, în condițiile în care aceasta este prima pentru fiica cea mică a cuplului, Alegra. Amintim că soția actorului a născut recent.

ADVERTISEMENT

Alice Cavaleru este extrem de activă pe rețelele de socializare. La fel ca și alte vedete cunoscute din România, aceasta își ține la curent fanii cu mai toate activitățile din viața sa.

Așa a făcut și când a plecat în vacanță, alături de soțul său, dar și de cele două fetițe.

ADVERTISEMENT

Recent, a venit și cireașa de pe tort. Soția lui Vladimir Drăghia a publicat o imagine cât se poate de emoționantă, realizată chiar de fiica cea mare, Zora.

În fotografie, aceasta este îmbrăcată lejer, poartă niște ochelari de soare și se bucură de peisajul superb. De asemenea, soția lui Vladimir Drăghia o ține în brațe și pe fiica ei.

ADVERTISEMENT
Alice Cavaleru, imagine de pus în ramă cu fiica sa cea mică. Sursă foto: Instagram
Alice Cavaleru, imagine de pus în ramă cu fiica sa cea mică. Sursă foto: Instagram

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru, vacanță de vis

Imaginea a strâns nenumărate aprecieri, iar Alice Cavaleru a fost mai mult decât încântată. Fiica ei a surprins momentul atât de frumos, încât fotografia va ajunge în ramă, povestește ea.

”O să pun în albumul familiei această fotografie făcută de Zora spontan. Nu-mi dau seama dacă e norocul începătorului sau dacă se pricepe cu adevărat, dar îmi este atât de dragă!

ADVERTISEMENT

Prima vacanță a Alegrei. Salalah, Oman, decembrie 2022”, a scris Alice Cavaleru, în dreptul imaginii care a făcut furori pe internet.

Anterior acestei postări, soția lui Vladimir Drăghia le dezvălui fanilor săi cât de bine se simte în vacanță. Deși este prima experiență pentru fiica sa cea mică, se pare că toți cei patru membrii ai familiei se distrează de minune.

La rândul său, actorul din serialul ”Clanul”, a confirmat și el pe contul de socializare că vacanța este una de-a dreptul reușită.

Să uităm că Vladimir Drăghia postează și el constant imagini alături de fiicele sale, care adună nenumărate comentarii, dar și aprecieri.

ADVERTISEMENT
Tags: