Life

Vladimir Drăghia, imagine emoționantă cu fiicele sale: ”Doar dragostea este la pătrat”

Vladimir Drăghia a postat o imagine emoționantă cu fiicele sale, Zora și Alegra. Actorul a scris și câteva cuvinte la fel de profunde.
11.10.2022 | 00:27
Vladimir Draghia imagine emotionanta cu fiicele sale Doar dragostea este la patrat
Cum s-a fotografiat Vladimir Drăghia cu fiicele lui. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Vladimir Drăghia este un tată implicat în creșterea fiicelor lui. Drept dovadă sunt fotografiile pe care le postează, adesea, pe rețelele de socializare, alături de cele mici.

Vladimir Drăghia, imagini emoționante cu fiicele lui, Zora și Alegra

Actorul a făcut publice, de curând, noi imagini emoționante cu Zora și Alegra. În acestea, el apare jucându-se cu fetițele, ținându-le pe fiecare într-o mână.

ADVERTISEMENT
Vladimir Draghia si fiicele lui
Vladimir Draghia, jucându-se cu fiicele lui. Sursa foto: facebook

 

”Acum cinci ani învățam pozitia “tigru în copac”. Pentru cine nu știe, pozitia asta e printre cele mai eficiente pentru combaterea durerii cauzate de colici.

Acum, cinci ani mai târziu, practic poziția tigri în copac. Totul este × doi. Doar dragostea este la pătrat”, a scris Vladimir Drăghia în dreptul imaginilor postate.

ADVERTISEMENT

Vladimir Drăghia a devenit tată pentru a doua oară în urmă cu o lună

În urmă cu o lună, actorul a devenit tată pentru a doua oară. Partenera lui, Alice Cavaleru, a născut-o pe Alegra, oferindu-i astfel o surioară Zorei.

”Alegra Nova Drăghia – o nouă bucurie în viața noastră. O minune perfectă, făcută de Anul Nou, născută pe 6 septembrie 2022. Bine ai venit pe lume, Nova! Te iubim infinit. ❤️”, a scris Alice Cavaleru în mediul online.

ADVERTISEMENT

Vladimir Drăghia este căsătorit din 2018 cu Alice Cavaleru. În cadrul unui interviu, fostul câștigător de la Exatlon a mărturisit cum și-a cunoscut soția. Aceasta habar nu avea că el este o persoană celebră.

”M-a văzut ea în urmă cu vreo 10 ani într-un supermarket și i-am rămas așa în minte, nu știa ce fac. După încă vreo patru ani m-a văzut tot într-un supermarket și la câteva zile m-a văzut pe Calea Victoriei cu un scooter roșu vechi pe care îl am eu și nu-l mai folosesc.

ADVERTISEMENT

 (…) În aceeași zi era cu o prietenă la o întâlnire și i-am apărut în news feed și nu-i venea să creadă. Așa a aflat despre mine, ce fac și cu ce mă ocup. A decis să mă contacteze, după care ne-am întâlnit și trei zile mai târziu avea cheia de la casa mea și am început să fim împreună”, a spus Vladimir Drăghia pentru revista Viva!

Vladimir Drăghia este o prezență frecventă, în ultima vreme, pe micile ecrane. El este cunoscut în lumea publică drept fost înotător de performanță, actor și fost câștigător al Exatlon România. Partenera lui este proprietara unui magazin de haine pentru copii.

ADVERTISEMENT
Tags: