Life

Alimentul de care Irina Loghin nu se atinge: “Nu aș renunța la acest mod de viață”

Alimentul pe care Irina Loghin nu îl consumă niciodată. Interpreta de muzică populară are un stil de viață foarte sănătos.
25.11.2023 | 17:09
Alimentul de care Irina Loghin nu se atinge Nu as renunta la acest mod de viata
Ce aliment nu consumă niciodată Irina loghin. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Irina Loghin a dezvăluit care e alimentul pe care nu îl consumă. Artista are un stil de viață de la care nu se abate și care o ajută să se mențină într-o formă de invidiat.

Alimentul pe care Irina Loghin nu-l consumă niciodată

Printre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară se numără Irina Loghin, care activează în domeniul muzical de mai bine de 50 de ani. Este o artistă foarte îndrăgită, foarte solicitată la concerte, iar fanii se bucură mereu să-i audă cântecele.

ADVERTISEMENT

De altfel, cei care o apreciază sunt curioși cum reușește aceasta să se mențină într-o formă atât de bună, la vârsta ei. Acum ceva timp, artista a dezvăluit secretul său.

La 84 de ani, Irina Loghin are un stil de viață sănătos și reușește să se mențină în formă maximă. Interpreta de muzică populară are un stil de viață sănătos și consumă multe fructe, legume și cereale.

ADVERTISEMENT

Artistei îi place și avocado, chiar dacă este un aliment pe care nu toată lumea îl preferă. De mulți ani, aceasta a adoptat un stil de viață vegetarian, care o ajută să se mențină atât de bine.

“Fructe, legume şi cereale – asta e scara mea de hrană. Şi un vegetal din avocado. Este destul de dificil, dar eu îl prefer”, a declarat îndrăgita interpretă, potrivit antena3.ro.

ADVERTISEMENT

Cântăreața nu consumă niciodată carne, nici măcar de sărbători, iar dieta vegetariană o face să se simtă foarte bine. Irina Loghin nu are de gând să renunțe vreodată la acest stil de viață.

“În sufletul meu, mă simt ca la 20 de ani. Dieta vegetariană mă întinereşte şi fizic, şi sufleteşte. Nu aş renunta la acest mod de viaţă pentru nimic în lume”, a mai spus solista.

ADVERTISEMENT

Irina Loghin a dezvăluit secretul frumuseții

Irina Loghin a spus că florile de lavandă o ajută să doarmă mai bine, întrucât odihna este foarte importantă. Cântăreața are această plantă în curte, dar și în perna pe care doarme noaptea.

“De-abia am aşteptat să înflorească pentru că eu o folosesc des şi mă ajută extraordinar de bine la somn. Fac o pernă din pânză de bumbac, pun floare de lavandă înăuntru şi o aşez aproape de perna pe care dorm noaptea.

Îmi dă un somn liniştitor, e nemaipomenit! Şi cu cele de tei la fel, mai ales că acum e vremea lor”, a dezvăluit interpreta de muzică populară pe pagina de Facebook, în urmă cu câteva luni.

ADVERTISEMENT