Life

Irina Loghin și-a dezvăluit secretul frumuseții la 84 de ani. ”Mă ajută extraordinar”

Irina Loghin a spus care este taina pe care se bazează la 84 de ani. Cântăreața de muzică populară simte rezultatele din plin.
23.06.2023 | 17:12
Irina Loghin sia dezvaluit secretul frumusetii la 84 de ani Ma ajuta extraordinar
Irina Loghin a spus care este taina pe care se bazează la 84 de ani. Cântăreața de muzică populară simte rezultatele din plin. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Celebra interpretă, supranumită regina muzicii populare, și-a dezvăluit secretul frumuseții la 84 de ani. Vedeta susține că o ajută extraordinar metoda la care apelează de ani buni pentru a avea parte de un somn odihnitor.

Irina Loghin a spus care este taina pe care se bazează la 84 de ani. Cântăreața de muzică populară simte rezultatele din plin

Irina Loghin a spus care este taina pe care se bazează la 84 de ani, în special când vine noaptea și trebuie să se odihnească. Cântăreața de muzică populară simte rezultatele din plin atunci când se trezește dimineața.

ADVERTISEMENT

Florile de lavandă cu mirosul lor îmbietor și cu proprietățile nemaipomenite sunt ideale pentru un somn relaxant. Acest lucru a fost testat chiar de artistă care are aceste plante în curte și lângă perna pe care doarme în fiecare noapte.

„De-abia am aşteptat să înflorească pentru că eu o folosesc des şi mă ajută extraordinar de bine la somn. Fac o pernă din pânză de bumbac, pun floare de lavandă înăuntru şi o aşez aproape de perna pe care dorm noaptea.

ADVERTISEMENT

Îmi dă un somn liniştitor, e nemaipomenit! Şi cu cele de tei la fel, mai ales că acum e vremea lor. Sunt zile frumoase! Când eram la ţară aveam pădure de tei aproape de casă, urcam dealurile, era un miros extraordinar!

Tata, fiind basarabean, punea buruieni din astea pentru ceaiuri, îi plăcea! Lavanda era în prim plan la tata. Era toată curtea parfumată!”, a declarat în urmă cu puțin timp Irina Loghin pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT

Irina Loghin, cu gândul la copilărie

Irina Loghin se gândește la copilărie de fiecare dată când are în casă buchete de lavandă. Floarea o îndeamnă să gândească pozitiv, să aibă energie și să lasă la o parte relele și necazurile. Sunt plante care vin de la Dumnezeu, spune cântăreața.

Mai mult decât atât, interpreta de muzică populară a mărturisit că-și dorește să meargă din nou la țară pentru că este un loc care îi trezește foarte multe momente frumoase. În plus, când era mică obișnuia să culeagă flori de tei care au un parfum extrem de plăcut.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita artistă s-a născut în Gura Vitioarei, județul Prahova, sat despre care a cântat în multe dintre piesele sale. Irina Loghin nu a uitat de unde a plecat și se întoarce cu drag în locurile natale. A făcut parte dintr-o familie numeroasă, cu 6 frați.

ADVERTISEMENT