Life

Alimentul la care Daniela Gyorfi a renunțat definitiv, acum arată impecabil. Mulți români îl adoră

Produsul pe care Daniela Gyorfi nu-l mai consumă de multă vreme. Artista e în formă maximă, deși multă lume îl preferă.
18.06.2023 | 14:50
Alimentul la care Daniela Gyorfi a renuntat definitiv acum arata impecabil Multi romani il adora
Produsul pe care Daniela Gyorfi nu-l mai consumă de multă vreme. Artista e în formă maximă, deși multă lume îl preferă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Alimentul la care Daniela Gyorfi a renunțat definitiv, acum arată impecabil. Mulți români îl adoră. Cântăreața de 54 de ani a dezvăluit care este produsul pe care nu-l mai cumpără și nu-l mai folosește de ceva vreme.

Produsul pe care Daniela Gyorfi nu-l mai consumă de multă vreme. Artista e în formă maximă, deși multă lume îl preferă

Daniela Gyorfi a spus care este produsul pe care nu-l mai consumă de multă vreme. Artista este în formă maximă după ce a renunțat complet la zahăr, în ciuda faptului că este vorba de un aliment pe care multă lume îl preferă.

ADVERTISEMENT

În ultima perioadă vedeta a lăsat-o mai moale cu operațiile estetice și crede că a rămas una dintre cele mai neoperate din showbiz-ul autohton. Chiar și așa cântăreața are la nivelul bustului trei intervenții chirurgicale, dar tot nu e mulțumită.

„De două luni nu mai mănânc zahăr deloc. E greu, dar încercâm să ne adaptăm. Sunt destul de atentă la ce mănânc. Nu mai mănânc cartofi prăjiți, nu mai mănânc multe lucruri.

ADVERTISEMENT

E trist, dar asta este. Mai scap și eu împreună cu Măriuca la câte o înghețată, dar cam atât! Așa în mare sunt ok, sunt naturală, nu mi-am tăiat stomacul, nu mi-am băgat nimic în stomac!

Și când eram însărcinată, până la 7 luni nici nu-ți dădeai sema că eram însărcinată. Mi-au zis la maternitate că nu mai dau eu burta aia jos la 42 de ani, și uite că am dat-o!”, a declarat Daniela Gyorfi pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Daniela Gyorfi, adevărul despre operațiile eșuate

Daniela Gyorfi a spus adevărul și despre operațiile eșuate prin care a fost nevoită să treacă. Una dintre acestea este cea de la nivelul bustului, având trei deja intervenții. Alta este la nas pentru că artistei îi căzuse zgârciul.

Din păcate, cântăreața are probleme și cu fațetele dentare, precizând că a mers la „pomul lăudat”. Prima dată un medic extrem de popular printre vedete i-a greșit operația și a făcut o infecție serioasă. Al doilea doctor a operat-o de două ori.

ADVERTISEMENT

„M-aș gândi altfel dacă aș mai face operații. Nu sunt prima care și-a făcut implanturi în România. Am trei implanturi la sâni și nu sunt mulțumită.Aș mai face, dar îmi e frică”, a mărturisit Daniela Gyorfi în emisiunea La Măruță, de la Pro TV.

ADVERTISEMENT
Tags: