Life

Alimentul surpriză recomandat de Mihaela Bilic. Ne liniștește și face minuni în cazul răcelilor

Mihaela Bilic recomandă un aliment surpriză. Acesta poate să ne liniștească și de asemenea, este extrem de benefic în cazul răcelilor.
28.12.2023 | 12:50
Alimentul surpriza recomandat de Mihaela Bilic Ne linisteste si face minuni in cazul racelilor
Alimentul surpriză recomandat de Mihaela Bilic. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Mihaela Bilic vine cu o recomandare importantă. Este vorba depsre un aliment banal, cu beneficii uimitoare. Este recomandat să îl consumăm dacă suntem răciți, înainte de a apela la medicamente.

Alimentul surpriză recomandat de Mihaela Bilic

Este sezonul răcelilor și al virozelor. Cum ne protejăm în fața lor și ce să facem dacă suntem deja bolnavi? Mihaela Bilic vine cu o recomandare care ne poate fi de mare ajutor, atât în sezonul cald, cât și în sezonul rece.

ADVERTISEMENT

Alimentul surpriză recomandat de Mihaela Bilic este chiar supa de pui. Nutriționistul o cataloghează ca fiind pentru ”suflet”. Aceasta ne poate calma și de asemenea, poate fi de mare ajutor în procesul de vindecare.

Iar studiile par să confirme cele spuse de nutriționist. Supa de pui este eficientă împotriva răcelii. Mai mult de atât, consumul unui bol poate să scadă inflația pulmonară, au aflat cercetătorii.

ADVERTISEMENT

„Există o carte care se numește “Supă de pui pentru suflet”. Pare că supa de pui ne hrănește sufletul, ne vindecă și ne bucură întreaga ființă. E un fel de “confort food”, ceva ce ne alină și ne răsfață, un remediu din străbuni care rămâne la fel de eficient.

Ce facem când suntem răciți? Ne odihnim, consumăm multe lichide și mâncăm supă de pui! S-a dovedit științific că această metodă tradițională de tratament este eficientă împotriva răcelii. Consumul unui bol cu supă poate micșora inflamația pulmonară prin scăderea activității globulelor albe ce au declanșat procesul inflamator”, dezvăluie Mihaela Bilic.

ADVERTISEMENT

Beneficiile pe care le are supa de pui

Iar beneficiile acestui aliment nu se opresc doar aici. Nutriționistul consideră că supa de pui este o ”licoare caldă”. Dincolo de faptul că ne ajută să scăpăm de răceală, aceasta ne liniștește și ne și încălzește.

Indiferent de vârstă, adaugă Mihaela Bilic, supa de pui poate fi alegerea cea mai bună. Putem opta pentru supe de pui cu tăieței, fidea sau cu găluști. Important este însă ca aceasta să aibă grăsime. Iar diferența o vom vedea după ce o consumăm.

ADVERTISEMENT

„Supa de pui nu este doar hrănitoare, este un preparat aparte, o licoare caldă și dulceagă care ne liniștește și ne încălzește. Să te hrănească cineva cu supă este o dovadă de grijă și de iubire. Când ești bolnav sau convalescent, primești supă de pui.

Când ești bebeluș și trebuie să crești, tot supă primești. Ați răcit? Trece cu supă! Sunteți înfrigurați, înfometați, epuizați sau iritați? Cu supă trec toate!! Nu contează dacă e cu fidea, tăiței sau găluști, important este să fie cu steluțe aurii…de grăsime.”, scrie  mai scris Mihaela bilic pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT