Fotbal intern

Alin Stoica, atac la Generaţia de Aur. “Locul opt şi s-au întors acasă!”

17.06.2018 | 12:06
Alin Stoica atac la Generatia de Aur Locul opt si sau intors acasa
ADVERTISEMENT

Alin Stoica, atac la Generaţia de Aur. Fiul lui Tudorel Stoica nu a menajat deloc generaţia lui Gică Hagi de la echipa naţi9onală cea care a fost la un pas de semifinalele Campionatului Mondial din SUA.

Alin Stoica s-a stabilit în străinătate de câţiva ani, dar a fost la un pas de o revenire în fotbalul românesc în urmă cu câteva luni, atunci cînd Ion Ion i-a propus să semneze cu CSA Steaua. Însă cel care s-a opus revenirii fiului fostului căpitan al roş-albaştrilor, Tudorel Stoica, în Ghencea, a fost Marius Lăcătuş. “Fiara” a considerat că Alin Stoica nu mai face faţă din punct de vedere fotbalistic nici măcar la nivelul Ligii 4 şi nu a fost de acord ca cel puţin fiul lui Tudorel Stoica să vină la antrenamentele echipei sale şi să demonstreze dacă mai poate sau nu să facă faţă unui meci oficial de fotbal.

ADVERTISEMENT

Alin Stoica, atac la Generaţia de Aur. “Locul opt şi s-au întors acasă!”

Între timp Alin Stoica a lansat prin intermediul FANATIK.RO un atac la adresa lui Anghel Iordănescu, Loţi Boloni, Marius Lăcătuş şi Gică Hagi, cei de care a spus că nu l-au ajutat mai deloc în cariera de fotbalist, deşi au fost colegi de generaţie ani mulţi cu tatăl său, Tudorel Stoica. Dar, Alin Stoica a ţinut să precizeze şi care în opinia lui este generaţia de aur a fotbalului românesc, fiind de părere că performanţa echipei conduse din teren de Gică Hagi în SUA 94 nu se compară cu generaţia Stelei 86, cea care a câştigat Cupa Campionilor Europeni şi ulterior Supercupa Europei.

Generaţia de Aur a României este Steaua 86 pentru că locul 1 primeşte medalia de aur. Locul opt, cum a fost România în SUA 1994, ia avionul şi se întoarce acasă. După atâţia ani tot în aceeaşi minciună se stă. Asta înseamnă boală”, a spus Alin Stoica pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT