Fotbal intern

Alin Toșca, jolly joker-ul lui Cosmin Contra după accidentarea lui Vlad Chiricheș

22.09.2018 | 09:18
Alin Tosca jolly jokerul lui Cosmin Contra dupa accidentarea lui Vlad Chiriches

Alin Toșca este jolly joker-ul lui Cosmin Contra după ce Vlad Chiricheș s-a accidentat în meciul disputat de echipa națională a României cu Muntenegru, scor 0-0, în Grupa 4, Seria C, din Liga Națiunilor. Căpitanul “tricolorilor” a fost operat de profesorul Paolo Mariani, unul dintre cei mai bine cotaţi medici, după ce i s-a descoperit o ruptură la ligamentul încrucişat al genunchiului drept.

Astfel, Cosmin Contra îşi pune toate speranţele în Alin Toşca, fundaşul care a ajuns la PAOK Salonic în vara anului 2018, după ce Real Betis l-a anunţat pe internaţionalul român să îşi caute un alt angajament. Fotbalistul care se pregăteşte sub comanda lui Răzvan Lucescu la gruparea din Grecia ar putea să fie surpriza lui Cosmin Contra pentru meciurile echipei naţionale, iar “Guriţă” să-l folosească pe postul de fundaş central în partidele din Liga Naţiunilor, dar şi pe banda stângă.

Alin Toşca este noul jolly joker al lui Cosmin Contra

Conform informaţiilor FANATIK.RO, Cosmin Contra l-a trimis pe Adrian Mihalcea la meciul pe care PAOK Salonic l-a jucat cu Chelsea, scor 0-1, în Grupa L a Europa League, toate acestea pentru a se asigura că fundaşul în vârstă de 26 de ani s-a integrat bine la noua lui echipă. Alin Toşca a reuşit să îl impresioneze pe secundul lui “Guriţă”. Cel din urmă nu a reuşit să discute cu Răzvan Lucescu, dar a aflat de la staff-ul tehnic al lui PAOK că fundaşul român se pregăteşte foarte bine, că a reuşit să se integreze cu rapiditate şi că şansele ca să prindă din ce în ce mai multe minute sunt mari.

Alin Toşca a impresionat la meciul PAOK Salonic – Chelsea

Adrian Mihalcea a avut ocazia să-l urmărească la treabă pe Alin Toşca chiar la meciul său de debut pentru PAOK Salonic. Internaţionalul român a fost titular în partida disputată de greci contra celor de la Chelsea, scor 0-1, iar secundul lui Cosmin Contra a dezvăluit pentru FANATIK.RO că fostul jucător al FCSB-ului s-a descurcat de minune în apărarea lui PAOK şi că a avut câteva intervenţii foarte bune.

“Am ajuns în Salonic în ziua meciului cu Chelsea. Am fost să îl văd pe Alin Toşca pentru că este de foarte puţin timp la PAOK şi ne-am dorit să ştim care este situaţia lui. Avem la dispoziţie foarte puţin timp ca să îi vedem pe jucătorii naţionalei la treabă şi profităm de orice ocazie ca să mergem la partidele jucate pentru echipele de club. Eu cred că a făcut un joc bun împotriva unei echipe puternice. El este o soluţie şi pentru postul de fundaş central, în zona în care evolua Vlad Chiricheş, dar şi pentru postul de fundaş stânga”, a spus Adrian Mihalcea.

Alin Toşca a fost prezentat la PAOK şi s-a pozat în vestiarul grecilor
Alin Toşca în momentul în care a fost prezentat la PAOK

Pentru Alin Toşca şi PAOK Salonic urmează meciul cu AEK Atena, duminică, 23 septembrie, de la ora 20.30, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

1.500.000 de euro este cota lui Alin Toşca, conform transfermarkt.com