Life

Alina Bădic anunță horoscopul pentru săptămâna 28 aprilie – 4 mai 2024. Ce se întâmplă cu zodiile

Alina Bădic, previziuni astrale complete pentru fiecare zodie. Ce îi așteaptă pe toți nativii în săptămâna care urmează.
27.04.2024 | 21:17
Alina Badic anunta horoscopul pentru saptamana 28 aprilie  4 mai 2024 Ce se intampla cu zodiile
Alina Bădic, horoscopul pentru săptămâna 28 aprilie - 4 mai. Sursa foto: Freepik, Facebook
ADVERTISEMENT

Astrologul Alina Bădic a venit cu cele mai importante previziuni astrale pentru toate zodiile. Săptămâna cuprinsă între 28 aprilie și 4 mai va avea semnificații diverse pentru fiecare nativ în parte.

Alina Bădic, horoscopul pentru săptămână 28 aprilie – 4 mai

Așa cum și-a obișnuit deja fanii, Alina Bădic a adus cele mai așteptate previziune astrale în emisiunea ”360 de grade”. În cea mai recentă ediție, invitații ei au fost Lucrețiu Tudoroiu și Dragoș Bogdan. Împreună, au analizat săptămâna 28 aprilie – 4 mai pentru fiecare zodie.

ADVERTISEMENT

Berbec

În această perioadă, destinul Berbecilor se schimbă radical. Nativii care sunt cu capul în nori vor primi lecții dure din partea Universului. Doar așa vor deveni mult mai maturi și responsabili.

Taur

În săptămâna care urmează, Taurii vor fi prinși între două planuri importante. Primul este cel legat de dorința de afirmare și de reiterare a poziției personale, iar cel de-al doilea este planul interior, sufletesc.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Nativii Gemeni duc o luptă grea între menținerea unei zone de confort și explorarea lucrurilor noi. În această perioadă, se pare că Gemenii vor menține un echilibru între cele două zone, astfel încât să le fie lor bine.

Rac

Nativii acestei zodii au șansa de a-și schimba destinul, doar dacă sesizează la timp anumite greșeli ce pot fi corectate. Se recomandă atenție la detalii, dar și o atitudine rezervată. Cel mai bine este să se bucure pentru anumite lucruri abia după ce s-au concretizat.

ADVERTISEMENT

Leu

În această perioadă, nativii Leu trebuie să privească orice alegere sau schimbare din punct de vedere spiritual. Pentru că urmează câteva zile încărcate, acești nativi nu vor avea deloc timp pentru a se bucura de pauză.

Alina Bădic, previziuni astrale complete pentru toate zodiile

Fecioară

Nativii Fecioară pot spune că dețin răspunsul la orice întrebare zilele acestea. Potrivit Alinei Bădic, în cazul lor, este mai mult vorba despre o inteligență uraniană. Cu ajutorul ei, Fecioarele vor putea face tot felul de conexiuni.

ADVERTISEMENT

Balanță

Destinul se poate schimba radical pentru nativii acestei zodii, dacă știu cum să interpreteze corect mesajele din partea Universului. Nu este exclus să apară în viața lor persoane cu care vor negocia intens anumite aspecte.

Scorpion

Nativii Scorpion trebuie să coboare cu picioare pe pământ și să își asume anumite responsabilități. De acum încolo, toate lucrurile trebuie făcute cu simț de răspundere, căci erorile nu mai sunt permise.

Săgetător

Această zodie este guvernată de o energie din partea lui Pluto care a intrat recent în semnul Vărsătorului. Asta înseamnă că în viața Săgetătorului se vor crea anumite situații care îl vor face mult mai inteligent.

Capricorn

Saturn aduce în viața nativilor Capricorn fel de fel de experiențe unice. Tot acum, Capricornii vor afla pe propria piele că au mereu câte ceva nou de învățat.

Vărsător

Nativii Vărsători vor trece printr-o perioadă dificilă, dar care va merita din plin. Destinul are grijă de viitorul lor și îi va pune fix acolo unde merită. Evoluția va caracteriza această zodie în zilele care urmează.

Pești

Nativii Pești își vor pune multe întrebări în perioada următoare și vor încerca să afle care este rolul lor și cum îi influențează pe cei din jur. Abia acum își dau seama de adevăratul lor potențial și de capacitățile pe care le au.

ADVERTISEMENT