Life

Alina Bădic dezvăluie ce zodii vor avea o săptămână de vis. Atenționări pentru Raci și Lei

Alina Bădic a pregătit horoscopul pentru săptămâna 3-9 martie 2024. Zodiile care au fost avertizate și cele care vor avea o perioadă de vis.
02.03.2024 | 20:33
Alina Badic dezvaluie ce zodii vor avea o saptamana de vis Atentionari pentru Raci si Lei
Alina Bădic a pregătit horoscopul pentru săptămâna 3-9 martie. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alina Bădic a dezvăluit previziunile astrale pentru perioada 3-9 martie, în cadrul emisiunii „360 de grade”. Pentru cei 12 nativi, urmează o perioadă fericită, dar și generoasă din mai multe puncte de vedere. Vezi previziunile complete.

Alina Bădic, horoscop pentru săptămâna 3-9 martie 2024

Berbec

Vei alege de bunăvoie să te sacrifici pentru oamenii aflați la ananghie. Alegi o persoană sau mai multe față de care vei da dovadă de o bunătate incredibilă, pentru care Universul te va răsplăti.

ADVERTISEMENT

Taur

Se va activa o zonă cu care nu ești atât de confortabil. Este important să ții cont de faptul că în fiecare trebuie să fii asumat și să faci cel puțin o faptă bună, pentru „a fi plăcut de Dumnezeu”.

Gemeni 

Încă îți este greu să găsești acea pârghie care să te reunească cu calea ce ți-a fost predestinată. Găsește măcar un element care se potrivească cu ceea ce îți dorești, a sugerat Alina Bădic în horoscop. 

ADVERTISEMENT

Rac

Este posibil să ai impresia că tot ce se petrece în viața ta este de bine, dar și de rău. Te confrunți cu anumite persoane care nu te plac și situații în care nu vrei, de fapt, să te afli. Dacă vrei să scapi dintr-o anumită circumstanță, trebuie să o identifici.

Leu

Totul se vede în săptămâna aceasta, orice gând sau intenție, pentru că Universul ascultă și ai putea primi ceva ce nu îți dorești. Nu fi gelos pe nimeni, pentru că nu știi de ce trăiește anumite lucruri.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ești mai prudent în această perioadă. În ciuda faptului că ai fost încercat în ultima perioadă, ai reușit să construiești o casă, o relație, un sistem de principii de la care nu te mai abați, arată horoscopul realizat de Alina Bădic. 

Săgetătorul are multă forță

Balanță

Următoarea perioadă este cu dus și întors. Primești ajutor din partea astrelor, mai ales în ceea ce privește parcursul profesional. Sunt foarte mari șanse să simți că ți-ai găsit menirea.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Îți vei găsi în această săptămână un scop, un ideal în care să crezi. O să înțelegi mai bine cum funcționează lucrurile și, în acest mod, vei reuși să-ți găsești drumul în viață cu mai multă înțelepciune.

Săgetător

Conform horoscopului realizat de Alina Bădic, în săptămâna 3-9 martie 2024, te vei bucura de multă forță, însă trebuie să vezi cum îți canalizezi energia pentru a nu dezamăgi planul divin.

Capricorn

Ești puțin destabilizat de toată nebunia din jurul tău. Totuși, găsești puterea de a-i face față, deoarece te bucuri de o stabilitate mentală care îți oferă rezultate serioase. Trebuie să găsești zone care să te pună în valoare.

Vărsător

Trebuie să-ți stabilești o linie foarte clară de destin și să alegi un drum echilibrat pe care să îl urmezi mai departe. Dacă mergi într-o direcție constantă, nu vei fi dezamăgit.

Pești

Te gândești ce să faci cu puterea, cu energia nou creată, coerentă, bine organizată, bine structurată. Te gândești să o pui în slujba celorlalți. Trebuie să discerni ce și cum înainte de a lua atitudine în fața celorlalți.

ADVERTISEMENT
Tags: