Life

Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 4 – 10 februarie 2024. Ce se întâmplă cu zodiile

Cum arată începutul lunii februarie pentru fiecare nativ al zodiacului, în parte. Predicțiile astrale făcute de Alina Bădic.
03.02.2024 | 19:01
Horoscop Alina Badic pentru saptamana 4  10 februarie 2024 Ce se intampla cu zodiile
Ce previziuni astrale are Alina Bădic la începutul lunii februarie. Sursa foto: Facebook, Freepik
ADVERTISEMENT

Începutul lunii februarie este unul destul de tumultuos pentru unii nativi. Atenția este concentrată, în mare parte, asupra zodiei Pești care este personajul principal al acestei perioade de tranziție către primăvară. Iată ce predicții astrale a făcut Alina Bădic pentru fiecare zodie în parte.

Ce previziuni are Alina Bădic pentru zodii la începutul lunii februarie

Berbec

În această perioadă, Berbecii se simt mai energici ca niciodată. Simt nevoia de a face anumite schimbări într-un domeniu. Spre deosebire de alte dăți, nativii Berbec nu se mai aruncă în a lua decizii impulsive. Din contră, încearcă să fie mult mai prudenți și se gândesc la cei din jur.

ADVERTISEMENT

Taur

Este o perioadă benefică pentru ca nativii acestei zodii să se reinventeze. Vor afla acum că este mult mai importantă luarea unor decizii, decât stăpânirea unor lucruri. Pentru că nu duc deloc lipsă de idei, intuiția lor va juca un rol important la început de februarie.

Gemeni

Perioada care urmează se anunță a fi una extrem de agitată. Unele gânduri nu dau deloc pace acestor nativi care continuă să se întrebe de ce au luat anumite decizii, la un moment dat. Ambiția va fi la cote maxime, astfel că Gemenii vor dori să bifeze o ascensiune pe plan profesional.

ADVERTISEMENT

Rac

Nativii acestei zodii se vor simți sfidați de prezența unei persoane care apare inopinant în viața lor. Urmează o perioadă de foc, în care Racii nu vor duce deloc lipsă de dușmani. Însă, situația este echilibrată și au și susținători.

Leu

Urmează o perioadă agitată pentru nativii Leu. Aceștia vor fi puși în fața unor situații tensionate care le vor testa răbdarea. Cel mai bine este să nu recurgă la agresiune, ci să privească lucrurile cu calm.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Nativii acestei zodii vor primi o lecție extrem de importantă. Este esențial să știe să diferențieze anumite aspecte și să renunțe la obiceiul de a critica pe toată lumea.

Ce îi așteaptă pe nativi în această perioadă

Balanță

La începutul lunii februarie, nativii Balanță sunt mai echilibrați ca niciodată. Acum este momentul oportun pentru a face ordine în cercul de prieteni. Balanțele vor alege cu mare grijă anturajele din care vor să facă parte.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Zodia Scorpion este guvernată la început de februarie de Pluto, ceea ce înseamnă că este o perioadă destul de agitată. În ultima vreme, nativii acestei zodii s-au dat bătuți și au renunțat mult prea ușor la anumite conjuncturi în care au fost implicați.

Săgetător

Urmează o perioadă prolifică din toate punctele de vedere pentru Săgetători. Nu este exclus să apară o expansiune profesională, dar și câștiguri financiare substanțiale. În continuare, nativii acestei zodii caută validare.

Capricorn

Cu ajutorul influenței lui Saturn, Capricornii vor învăța cum să se raporteze la cei din jur. Din cauza unor dezamăgiri din trecut, acum, acestor nativi le este mult mai ușor să separe persoanele care merită de cele care nu merită.

Vărsător

Cu Pluto în semnul lor, nativii Vărsător se vor simți mai liberi ca niciodată. Este o libertate care îi scoate din rutină, o libertate la care au visat de mult timp.

Pești

La începutul lunii februarie, Peștii se vor concentra pe aflarea esenței vieții. În această perioadă, mai important ca niciodată este planul spiritual asupra căruia își focusează toată atenția.

ADVERTISEMENT