Life

Oana Lis, detalii despre starea de sănătate a lui Viorel Lis. Cum se simte, în prezent, fostul edil al Capitalei. ”Nu mai poate să se deplaseze”

Oana Lis și-a deschis sufletul în fața fanilor. Vedeta a vorbit deschis despre actuala stare de sănătate a lui Viorel Lis.
28.04.2024 | 18:44
Oana Lis detalii despre starea de sanatate a lui Viorel Lis Cum se simte in prezent fostul edil al Capitalei Nu mai poate sa se deplaseze
Oana Lis, detalii despre starea de sănătate a lui Viorel Lis. Sursa foto: captură Youtube/ WOWnews
ADVERTISEMENT

De mai bine de doi ani, Viorel Lis are probleme serioase de sănătate. Fostul edil al Capitalei a fost internat de câteva ori, iar acum, este nevoit să stea majoritatea timpului în casă. Pentru că multora le este dor de el, Oana Lis primește adesea întrebări legate de starea lui de sănătate.

Oana Lis nu mai poate fi însoțită la evenimente de Viorel Lis

Oana Lis este persoana care i-a fost cel mai mult timp alături lui Viorel Lis. În ciuda faptului că relația lor a stârnit multe controverse, Oana a demonstrat tuturor că îl iubește și îl susține pe Viorel.

ADVERTISEMENT

De mai bine de doi ani de zile, fostul edil al Capitalei se confruntă cu diverse probleme de sănătate. Viața lui s-a schimbat radical și, implicit și a Oanei. Pentru că este mereu alături de el, vedeta trebuie să își organizeze programul astfel încât să aibă timp și pentru el.

În continuare, Oana Lis este prezentă la anumite evenimente mondene. Dacă în trecut făcea acest lucru alături de Viorel Lis, acum, îi este imposibil. Starea de sănătate a fostului edil nu îi permite să plece de acasă.

ADVERTISEMENT

Recent, Oana Lis a participat la un eveniment organizat de Andreea Marin. Cu această ocazie, vedeta le-a spus tuturor adevăratul motiv pentru care Viorel Lis nu a putut să o însoțească.

Fostul edil al Capitalei nu se mai poate deplasa așa cum obișnuia să o facă

Potrivit declarațiilor ei, Viorel Lis are probleme legate de mobilitate. Fostul edil al Capitalei nu se mai poate deplasa așa cum o făcea până acum, așa că preferă să stea acasă.

ADVERTISEMENT

”El nu mai poate să se deplaseze, era și el mereu prezent cu mine, eram obișnuiți să fim împreună.”, a spus Oana Lis pentru WOWnews.

Chiar dacă Viorel Lis rămâne acasă, Oana nu uită nicio secundă de el. Vedeta îi trimite constant filmări pentru a vedea care este atmosfera la evenimentele la care participă. În acest fel, Viorel Lis simte că este mereu alături de Oana.

ADVERTISEMENT

Pentru Oana, Viorel Lis este cea mai importantă persoană din viața ei. Vedeta este dispusă să facă anumite sacrificii, inclusiv de ordin financiar, doar pentru a-i face partenerului său bătrânețea mai ușoară.

Recent, Oana Lis a recunoscut că a vândut mai multe lucruri personale pentru a-și permite tratamentul costisitor de care are nevoie Viorel Lis. Vedeta a pus la vânzare inclusiv crucea fostului edil al Bucureștiului.

ADVERTISEMENT