Life

Alina Bădic știe ce zodii dau lovitura la începutul lunii august. Vești bune pentru Berbeci și Lei

Alina Bădic știe ce zodii dau lovitura la începutul lunii august. Sunt vești bune pentru nativii din zodia Berbec, dar și pentru Lei.
29.07.2023 | 21:52
Alina Badic stie ce zodii dau lovitura la inceputul lunii august Vesti bune pentru Berbeci si Lei
Vești bune pentru Berbeci și Lei. Foto Captură B1
ADVERTISEMENT

Alina Bădic știe ce zodii dau lovitura la începutul lunii august. Iată ce anunță faimosul astrolog pentru începutul lunii viitoare.

Alina Bădic știe ce zodii dau lovitura la începutul lunii august. Sunt vești bune

Berbec

Este o săptămână cu lucruri deosebite pentru acești nativi, anunță Alina Bădic. Se pot întâmpla lucruri mai diferite pentru acești nativi și pot căpăta perspective noi asupra vieții.

ADVERTISEMENT

Taur

Taurii fac parte din zodiile care dau lovitura în luna august 2023. Aceștia sunt foarte energici și au niște schimbări aduse de destin. Veți fi dornici să vă deschideți inima.

Gemeni

Sunteți îndrumați cumva de astre în august. Sunt și unele schimbări care apar în viața ta și s-ar putea să ai o dorință de a avea o nouă poziția, cu mai multă putere sau una de conducere.

ADVERTISEMENT

Rac

Alina Bădic anunță că nativii Rac vor avea o mare forță în următoarea perioadă. Ies la iveală multe lucruri și s-ar putea să fie și un atac la adresa ta, poate din parteneriate.

Este și momentul să reparăm lucrurile care au nevoie de acest lucru și e nevoie de atenția nativilor în aceste zone.

ADVERTISEMENT

Leu

Pentru nativii din zodia Leu sunt momente de extaz, poate fi chiar și o mare intensitate de energie pentru voi. Sunteți cumva copleșiți sufletește de anumite lucruri. Sunt multe întâlniri și vizite pentru voi, anunță Alina Bădic pentru august 2023.

Fecioara

Trebuie să renunți la relațiile care nu ți se mai potrivesc, care nu mai fac parte din ceea ce astrologul numește planul divin. Tot acum puteți să identificați cauzele unui blocaj și să și scăpați de el.

ADVERTISEMENT

Balanță

Pot exista relații pentru voi care să aibă și o reprezentare karmică. Se poate să întâlniți niște persoane importante în viața voastră, care să vă schimbe cumva existența.

Restul horoscopului realizat de Alina Bădic poate fi citit pe B1.ro, aici.

ADVERTISEMENT
Tags: