Life

Grațioasă în câmpul de lavandă! Alina Binder, nevasta Principelului Nicolae, arată într-un mare fel în a 5-a lună de sarcină – Foto

08.07.2020 | 23:25
Gratioasa in campul de lavanda Alina Binder nevasta Principelului Nicolae arata intrun mare fel in a 5a luna de sarcina  Foto
ADVERTISEMENT

Alina Binder reușește să își mențină silueta de invidiat chiar dacă se află deja în cea de-a 5-a lună de sarcină. Nevasta Principelului Nicolae, dezmoștenit de Regele Mihai I al României cu puțin timp înainte de moartea sa, s-a pozat recent alături de acesta, radiind de fericire.

Alina Binder, însărcinată în luna a 5-a

Vestea că cei doi vor deveni părinți a fost dată chiar de Nicolae Medforth-Mills pe 1 Iunie, de Ziua Copilului.

ADVERTISEMENT

Într-un mod natural, așa cum ne-a obișnuit Principele până acum, a vorbit despre bucuria de a ști că va deveni tată pentru întâia oară, reușind să emoționeze pe toată lumea.

„Minunea iubirii, minunea vieții. Să ne bucurăm în fiecare clipă”, a scris Alina la fotografia postată alături de soțul ei.

ADVERTISEMENT

„Un copil așteptat și iubit, așa cum sunteți iubiți și voi ! Felicitari, dragii mei!”, “Cele mai frumoase clipe de fericire! Sunteți minunați! Vă iubim!”, sunt câteva dintre comentariile pe care le-au scris oamenii la imaginile cu cei doi de pe rețeaua de socializare Facebook.

Principele Nicolae a făcut anunțul că va deveni tată pe 1 Iunie, de Ziua Copilului

„Sunt fericit să vă pot împărtăși bucuria că soția mea, Alina-Maria, este însărcinată cu primul nostru copil, care va veni pe lume în noiembrie.

ADVERTISEMENT

Ocrotit de dragostea părinților și a familiei, copilul nostru va fi educat în respectul strămoșilor și al valorilor tradiționale, în spiritul iubirii și al responsabilității față de țară, în credința în care am fost botezat, ca și bunicul meu, Regele Mihai! Așa să ne ajute Dumnezeu! Nihil Sine Deo!”, a mărturisit Nicolae pe 1 Iunie.

Principele Nicolae și Alina-Maria de Roumanie formează unul dintre cele mai iubite cupluri din înaltele sfere de la noi.

ADVERTISEMENT

Nepotul regretatului rege Mihai s-a căsătorit cu aleasa inimii sale în anul 2017, civil, într-un loc frumos din Anglia, iar nunta religioasă a avut loc un an mai târziu, în 2018, la Sinaia.

 

ADVERTISEMENT
Tags: