Life

Alina Ceușan, însărcinată din nou. Vedeta e în culmea fericirii: ”Viața noastră s-a schimbat din nou”

Alina Ceușan este însărcinată din nou. Vedeta a făcut anunțul în urmă cu puțin timp și se pare că atât ea cât și soțul ei sunt în culmea fericirii.
13.04.2024 | 11:28
Alina Ceusan insarcinata din nou Vedeta e in culmea fericirii Viata noastra sa schimbat din nou
Alina Ceușan, însărcinată din nou. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alina Ceușan este însărcinată din nou. Vedeta a făcut anunțul pe contul personal de socializare și se pare că este extrem de emoționantă. Atât ea cât și partenerul ei de viață sunt pregătiți să înceapă un nou capitol.

Alina Ceușan, însărcinată din nou

Alina Ceușan are deja un copil, însă acum, se pare că familia se mărește. De altfel vedeta este extrem de fericită care are șansa să îi dăruiască un frate sau o soră fiului său.

ADVERTISEMENT

Într-o postare pe contul personal de socializare, Alina Ceușan a scris câteva rânduri emoționante. Vedeta se pare că este extrem de fericită. Practic ea i-a adresat câteva gânduri frumoase fiului ei.

Alina Ceușan, care este însărcinată din nou, spune că acesta este cel mai frumos cadou pe care îl poate face copilului său. Acesta va avea un partener pe viață, astfel că orice s-ar întâmpla, nu va rămâne singur.

ADVERTISEMENT

„Dragul nostru Rock. Avantajul de a crește alături de un frate sau o soră este că devii tot mai bun la fracții… De asemenea, se spune ca indiferent de vârstă, când ești alături de ei, te întorci parca instant în copilărie.

Asta-i cel mai frumos dar pe care noi ți-l putem da. Și atât eu cât și Raul vorbim din experiența pentru că fiecare dintre noi avem pe cine suna si la trei noaptea daca este cazul. Viata noastră se va schimba din nou, in luna august. Și speram ca schimbarea sa vina in forma celui mai bun prieten pentru tine, iubitul nostru copil”, se arată în postarea făcută de Alina Ceușan, în mediul online.

ADVERTISEMENT

Vedeta va deveni mamă la finalul verii

Vedeta a publicat și câteva imagini cu ecografiile și a subliniat faptul că atât ea cât și partenerul său de viață sunt extrem de emoționați. Alina Ceușan, care este însărcinată din nou, ar putea aduce cel de-al doilea copil pe lume la finalul verii.

Cuplul se simte fericit, dar și binecuvântat pentru acest dar. Iar deși vedeta știe ce va urma în această perioadă, aceasta așteaptă momentul în care se va bucura pe deplin de cel de-al doilea copil al său.

ADVERTISEMENT

„Iar o luăm de la capăt. Suntem încântați să putem în sfârșit să împărtășim vestea cu voi – familia noastră se mărește. Rock va deveni în curând un frate mai mare… așa că vă împărtășim câteva mici momente care ne-au făcut să ne simțim în tot felul de feluri, în aceste ultime luni.

Suntem mai mult decât fericiți, ne simțim binecuvântați, inimile noastre sunt pline. Iar eu sunt aproape întotdeauna obosită, bolnavă, plângând sau flămândă din nou, așa că noroc pentru asta”, a mai scris aceasta.

ADVERTISEMENT