Life

De ce a ales-o PRO TV pe Alina Ceușan să prezinte Love Island! Carmen Grebenișan spune secretul

Alina Ceușan este, din 1 octombrie 2023, una din figurile principale de la PRO TV. Ce spune Carmen Grebenișan despre vedeta Love Island?
02.10.2023 | 12:35
De ce a aleso PRO TV pe Alina Ceusan sa prezinte Love Island Carmen Grebenisan spune secretul
Ce spune Carmen Grebenișan despre Alina Ceușan, prezentatoarea Love Island România. Foto: PRO TV/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Alina Ceușan prezintă cel mai așteptat și fierbinte reality-show al toamnei, Love Island! FANATIK a aflat de ce a ales-o PRO TV pentru acest format cu totul inedit!

De ce a ales-o PRO TV pe Alina Ceușan să prezinte Love Island. Carmen Grebenișan a scos la iveală secretul prietenei sale

Secretul frumoasei influencerițe care va fi în casele românilor de duminică până vineri a fost dezvăluit de prietena ei cea mai bună, care îi e ca o soră, Carmen Grebenișan!

ADVERTISEMENT

Contactată de FANATIK pentru a ne spune cum o vede pe Alina în postura de prezentatoare a show-ului Love Island, Carmen a avut numai cuvinte de laudă. Ne-a mărturisit că blondina are experiență în televiziune, lucru știut de puțină lume!

Chiar dacă nu a mai prezentat ceva de anvergura Love Island sau nu a fost prezentă la un vreun post generalist, Alina Ceușan știe cu ce se mănâncă jobul ei. Mai precis, cei de la PRO TV au ținut cont nu doar de popularitatea vedetei. Au luat în calcul faptul că a mai fost pusă în această postură, ce-i drept, la un post tv local.

ADVERTISEMENT

Carmen, despre Alina: „Ea se pretează la orice show”

„Ea a mai prezentat o emisiune în Târgu Mureș. A început de mică în cariera asta de prezentatoare tv. Avea undeva la 17 ani. Prezenta o emisiune pe parcursul weekend-ului, din câte țin eu minte.

Atunci ea a fost la un post local din Mureș. Deci are experiență! Cu siguranță acum e altceva. Ea se pretează la orice show! Nu are emoții”, a dezvăluit Carmen Grebenișan, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Show-ul Love Island, prezentat de Alina Ceușan, va fi disponibil pe platforma VOYO, de duminică până vineri, dar și la PRO TV, începând cu ora 23:00. Emisiunea în care 5 băieți și 5 fete își caută iubirea este filmată în Tenerife, iar surprizele apar încă din primul episod.

Astăzi, show-ul debutează la PRO TV, după ce primul episod a fost deja postat pe platforma de streaming a trustului, VOYO. Încă din prima ediție se vor forma câteva cupluri-surpriză! Unul dintre concurenți va fi nevoit să cunoască o fată, căci va rămâne singur. Practic, dincolo de preferințele exprimate de concurenți, se pare că unul dintre cupluri va fi format din cauza sau datorită conjuncturii.

ADVERTISEMENT

Spoiler alert: Cineva va perturba petrecerea concurenților din episodul 2!

Surprizele se vor ține lanț în noul reality-show de la PRO TV. Vă spunem doar că din episodul doi, atmosfera veselă și petrecerea concurenților ar putea fi perturbată de o apariție incendiară!

Alina Ceușan va fi alături de cei 10 participanți de la Love Island cu sfaturi, cu păreri. Vedeta îi va ajuta atunci când aceștia vor avea nevoie de ceva! Prezentatoarea e dornică, la rândul ei, să vadă cum se vor desfășura lucrurile în cuplurile formate.

alina ceușan love island
Captură din primul episod Love Island, prezentat de Alina Ceușan. Vedeta le arată fetelor vila în care vor locui. Foto: PRO TV

Alina Ceușan, despre Love Island

Despre emisiunea pe care o prezintă, Alina a spus, înainte să îi cunoască pe cei zece, că a trăit cu o mare nerăbdare înainte de a-i vedea în carne și oase pe cei care se vor săgetați de Cupidon.

„Din 2 octombrie, puteți urmări aventurile concurenților noștri pe PRO TV. Este un format nou, care ajunge în România după un succes răsunător în multe țări, precum Australia, Marea Britanie sau Statele Unite ale Americii. E genul de reality-show care trebuie savurat pe canapea, singur sau cu gașca.

Sunt nerăbdătoare să văd cum vor trăi concurenții aventura vieții lor, timp de 2 luni, într-o vilă de lux din Tenerife, în căutarea dragostei. Voi, cei de acasă, o să puteți interacționa aproape LIVE cu tot ce se întâmplă în casă. O veți face cu ajutorul unei aplicații unice în România. Vă aștept să fiți alături de noi! V-am pregătit un sezon incendiar!”, a spus Alina Ceușan înainte de lansarea Love Island pe VOYO.

”Fetelor, ne aflăm în fața primului moment important de la Love Island România, formarea cuplurilor inițiale. Pentru astăzi, regulile sunt foarte simple. O să vă prezint băieții rând pe rând. Voi vă veți arăta intenția de a forma un cuplu. După aceea, fiecare băiat are dreptul să aleagă cu cine dintre voi va merge mai departe”, le-a spus Ceușan fetelor în primul episod. Show-ul e disponibil deja pe VOYO din 1 octombrie 2023.

 

 

 

ADVERTISEMENT