Life

După 12 ani de relație cu Raul Tișa, Alina Ceușan a făcut un anunț neașteptat: ”Nu am avut astfel de momente”

Ce anunț neașteptat a făcut Alina Ceușan, după 12 ani de relație cu Raul Tișa. Prezentatoarea TV a făcut dezvăluiri sincere.
20.11.2023 | 15:06
Dupa 12 ani de relatie cu Raul Tisa Alina Ceusan a facut un anunt neasteptat Nu am avut astfel de momente
Alina Ceușan și Raul Tișa sunt împreună de 12 ani. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alina Ceușan a făcut un anunț, după 12 ani de relație cu soțul ei, Raul Tișa. Vedeta a vorbit despre momentele mai grele dintre ei, dar și despre posibilitatea despărțirii.

Alina Ceușan, anunț neașteptat, după 12 ani de relație cu Raul Tișa

De 12 ani, Alina Ceușan (31 de ani) este împreună cu partenerul ei de viață, Raul Tișa (41 de ani), și sunt căsătoriți din anul 2019. Cei doi au împreună un fiu, Rock.

ADVERTISEMENT

Invitată în cadrul unui podcast, Alina Ceușan a vorbit despre relația cu soțul ei. Prezentatoarea a recunoscut că nu și-ar putea imagina viața fără el. Creatoarea de conținut l-a întâlnit atunci când se afla la început de drum în zona de online.

În cei 12 ani de când formează un cuplu cu Raul Tișa, Alina Ceușan nu s-a gândit niciodată la despărțire. Blondina spune că trebuie să existe doar momente plăcute în primele luni de relație

ADVERTISEMENT

“L-am cunoscut pe soțul meu când eram la începutul zonei de online. Atunci începeam zona de online, atunci când l-am cunoscut. Soțul meu este un om creativ, un hair-stylist foarte bun în momentul de față, dar și în momentul în care l-am cunoscut era un om foarte popular.

Nu am spus și nici nu mi-am spus niciodată că mă despart sau că îl părăsesc pe soțul meu. Nu am avut astfel de momente și cred că nici nu ar trebui să le ai.

ADVERTISEMENT

Dacă primele trei – patru luni din relație nu sunt lapte și miere în care trebuie să existe doar momente pentru voi doi și pentru intimitate nu te poți aștepta ca restul vieții sau restul relației să fie ok.

Noi suntem împreună de 12 ani și nu am avut niciun moment în care să mă gândesc la despărțire”, a declarat Alina Ceușan în cadrul podcastului găzduit de Damian Drăghici.

ADVERTISEMENT

Alina Ceușan, secretul unei căsnicii fericite

În opinia vedetei, două persoane care vor să rămână împreună pe termen lung trebuie să se cunoască bine. În plus, Alina Ceușan a mai spus că oamenii trebuie să lupte. În același timp, nu trebuie să stea în relații care nu le fac bine.

“Mi se pare că în ziua de astăzi nu se mai luptă pentru dragoste și că lucrurile sunt mult mai volatile și parcă nu mai contează așa de mult iubirea. Femeia are nevoie de un bărbat, bărbatul are nevoie de o femeie și împreună sunteți o familie.

În același timp nu zic că trebuie stai într-o relație care este toxică care îți face rău…ție sau copilului sau lui. Nu este ok să stai într-o relație în care nu îți este bine dar cuplurile nu trebuie să se mai căsătorească după 30 de zile”, a mai spus prezentatoarea de la Love Island.

ADVERTISEMENT