Life

Alina Chivulescu, detalii despre relația cu Dan Chișu: ”E chestie de asemănare”

Alina Chivulescu și Dan Chișu formează un cuplu de mai mulți ani, foarte puțină lume amintindu-și că au mai fost împreună înainte ca actrița să se căsătorească cu Mihai Cuptor.
04.03.2022 | 00:47
Alina Chivulescu detalii despre relatia cu Dan Chisu E chestie de asemanare
Alina Chivulescu, recunoscătoare pentru relația cu Dan Chițu. Sunt împreună de 8 ani. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta și regizorul aveau să se reîndrăgostească în urmă cu mai bine de 8 ani, iar acum oferă detalii despre povestea lor de dragoste. Actrița și producătorul de filme au foarte multe lucruri în comun, chiar și ziua de naștere.

Alina Chivulescu, recunoscătoare pentru relația cu Dan Chițu. Sunt împreună de 8 ani

Alina Chivulescu este recunoscătoare pentru relația amoroasă pe care o are cu Dan Chișu, alături de care și-a unit destinul într-o ceremonie discretă și ținută secretă în urmă cu 4 ani. Cei doi formează o familie foarte unită.

ADVERTISEMENT

„Are Dan o replică foarte mişto legată de noi: «De ce să stricăm o poveste aşa frumoasă cu un adevăr?» Asta pentru că s-a spus că noi am avut o relaţie acum nu ştiu câţi ani şi că am reluat-o. Nu e adevărat. Când e dat să fie, se întâmplă.

Iar lucrurile au venit organic. Nici eu, nici Dan n-am făcut vreun efort. A fost să fie. Semănăm destul de mult, suntem născuţi în aceeaşi zi, 21 iulie. Şi, de fapt, e o chestie de asemănare, dar şi de complementaritate. E o întâlnire pentru care eu îi sunt recunoscătoare lui Dumnezeu”, a mărturisit Alina Chivulescu pentru okmagazine.ro.

ADVERTISEMENT

Frumoasa vedetă și celebrul regizor au o relație foarte bună și pe platourile de filmare, acolo unde lucrează de multe ori. Cei doi țin cont unul de părerea celuilalt, dar păstrează lucrurile de acasă pentru spațiul personal.

„Noi oricum ne sfătuim în absolut orice, dar niciodată nu mi-ar spune el «fă asta» sau «nu face asta» şi nici eu lui, decât dacă într-adevăr avem nevoie de părerea celuilalt. Dan scrie scenarii, de exemplu, iar eu văd de câtă concentrare are nevoie. Şi nu îmi dă niciodată să citesc decât atunci când este produsul final.

ADVERTISEMENT

Ne respectăm, pe cât putem, unul altuia spaţiul când vine vorba de muncă. De-asta eu nici nu prea cred în a lucra în familie – pentru că mi se par aduse în analize foarte multe lucruri din exterior, care parazitează experienţa.

E delicat, deşi sunt cupluri în lumea filmului care au lucrat impecabil împreună. Eu vorbesc aici din perspectivă personală. Mi se pare că e mai bine să păstrezi acasă ce-i acasă”, a mai adăugat actrița.

ADVERTISEMENT