Life

Alina Laufer, dezvăluiri despre divorțul de Jorge: ”Am avut o viață pe care nu ne-am ales-o noi”

Alina Laufer, detalii despre separarea de Jorge. Vedeta a luat această decizie, deși nu și-a dorit să facă acest pas major.
20.11.2023 | 11:26
Alina Laufer dezvaluiri despre divortul de Jorge Am avut o viata pe care nu neam aleso noi
Alina Laufer, detalii despre separarea de Jorge. Vedeta a luat această decizie, deși nu și-a dorit să facă acest pas decisiv. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cunoscuta soţie a politicianului Ilan Laufer a oferit un interviu în care a venit cu o serie de dezvăluiri despre divorțul de primul soț, alături de care are o fiică, Karina. Blondina susține că a avut o viață pe care nu a ales-o ea.

Alina Laufer, detalii despre separarea de Jorge. Vedeta a luat această decizie, deși nu și-a dorit să facă acest pas major

Alina Laufer a venit în urmă cu puțină vreme cu câteva detalii despre separarea de Jorge. Vedeta a luat această decizie, deși nu și-a dorit să facă acest pas major. Despărțirea a survenit în 2012, când fiica lor era foarte mică.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină și primul soț au decis să pună punct după un mariaj de 5 ani. Separarea nu a fost una tocmai plăcută, ci dimpotrivă, însă în momentul de față legătura dintre cei doi este una bună de dragul copilului pe care îl au împreună.

„Eu am făcut-o, într-adevăr, pe Karina de tânără și mă bucur foarte mult că am avut copil de tânără. Am avut o viață pe care nu ne-am ales-o noi, divorțul nu l-am ales, n-a fost ceva ce mi-am dorit.

ADVERTISEMENT

Pur și simplu ni s-a întâmplat, dar am încercat să-i ofer Karinei o viață în care să nu simtă că părinții ei sunt despărțiți, să aibă tot ce are nevoie acasă, să aibă o relație OK și cu tatăl ei.

Noi am avut o relație destul de civilizată între noi și după despărțire”, a mărturisit Alina Laufer într-un interviu pentru revista viva.ro. Fosta soție a lui Jorge a mai subliniat că fiica cea mare, Karina, a păstrat legătura cu familia fostului soț și când locuiau în Statele Unite ale Americii.

ADVERTISEMENT

Alina Laufer, despre legătura cu fostul partener de viață

Alina Laufer a mai dezvăluit că adolescenta de 15 ani obișnuia să vină în România în fiecare vacanță pentru a petrece timp cu bunicii din partea tatălui. Fata venea de fiecare dată singură, cu un însoțitor de bord.

Vedeta și-a dorit să nu simtă distanța și despărțirea de figura paternă cu care are o relație extraordinară. Jorge și Karina obișnuiesc să petreacă mult timp împreună, dovadă și imaginile postate de cântăreț pe social media.

ADVERTISEMENT

„Karina se înțelege foarte bine cu tatăl ei acum, cum s-a înțeles, de altfel, și în trecut. Ei s-au înțeles foarte bine tot timpul. Între mine și Jorge pot să spun că e o relație normală, nu ne vizităm de sărbători”, a mai spus Alina Laufer, mai arată sursa citată.

ADVERTISEMENT