Life

Ce făcea Jorge în timp ce fosta soție, Alina Laufer, îl desființa la Acces Direct: ”Mă duceam la altar și asta spuneam”

Jorge a dezvăluit ce făcea în perioada în care fosta parteneră de viață, Alina Laufer, apărea pe micile ecrane și vorbea despre separarea lor după 5 ani de relație.
22.04.2022 | 17:30
Ce facea Jorge in timp ce fosta sotie Alina Laufer il desfiinta la Acces Direct Ma duceam la altar si asta spuneam
Jorge, dezvăluiri despre scandalul cu Alina Laufer, din 2012. Ce făcea vedeta în acele momente. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cântărețul și fosta parteneră de viață au intrat în scandal la doi ani după ce au divorțat, asta pentru că vedeta de la Pro TV nu i-ar mai fi plătit fiicei sale, Karina, pensia alimentară. Solistul s-a apărat și atunci și acum.

Jorge, dezvăluiri despre scandalul cu Alina Laufer, din 2012. Ce făcea vedeta în acele momente

Jorge, pe numele său George Papagheorghe, spune în momentul de față ce făcea atunci când Alina Laufer îl acuza în cadrul emisiunii Acces Direct. Fostul moderator de la Masked Singer România se ruga să fie totul bine.

ADVERTISEMENT

„Sunt recunoscător pentru divorțul de Alina pentru că m-a ajutat să înțeleg puterea vizualizării și a recunoștinței. De ce? În momentul în care era la televizor, atunci în 2012, la Acces Direct, era nebunie, mă sunau toți. 

Eee, eu ce făceam. E o chestie instinctivă, mă duceam la altar, acasă aveam un altar pe șemineu și deasupra avea icoane pe perete. Și mă duceam la șemineu acolo și mă uitam și icoane și spuneam: «Doamne, îți mulțumesc că am o relație atât de bună cu mama Karinei și că ne vedem de fiecare dată când vrem eu și Karina. 

ADVERTISEMENT

Și că plătesc o sumă de bani pensie alimentară în fiecare lună, așa cum e spre binele meu absolut și al Karinei». În vâlvoiul ăla de atunci era exact opusul, dar eu în fiecare zi, timp de 7 luni de zile, asta am făcut. 

Simțeam că trebuie să mă mint, să mint realitatea. Simțeam că e ceva acolo, că eu trebuie să-mi vizualizez o altfel de viață pe care eu mi-o doresc. Asta era în capul meu atunci”, a declarat vedeta în podcast-ul lui Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT

Jorge, despre puterea vizualizării după divorțul de fosta soție

În altă ordine de idei, Jorge spune că puterea vizualizării și filmul The Secret l-au ajutat enorm după divorțul de fosta soție, Alina Laufer, de care s-a separat chiar de ziua sa de naștere. Artistul a pus punct mariajului, care l-a lăsat fără niciun ban în buzunar.

„Eu am plâns două luni în casă, nu știam ce să fac cu viața mea. Nu aveam un leu, singurii bani de care mai dispuneam erau într-un cont pe care mi-l lăsase tata, erau 2.000 de dolari”, a mai spus cântărețul în același interviu.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, Jorge a reușit să treacă peste momentele dificile și de aproximativ 2 ani are o relație mai bună cu frumoasa blondină, care a devenit mamă de gemeni cu cel de-al doilea soț, Ilan Laufer.

ADVERTISEMENT
Tags: