Life

Alina Pușcaș se confruntă cu probleme mari de sănătate. Ce a pățit vedeta Antena 1: ”Nu pot să și respir”

Alina Pușcaș are probleme de sănătate. Vedeta de la Antena 1 spune că a încercat o mulțime de tratamente, dar nimic nu a dat roade.
27.09.2023 | 14:45
Alina Puscas se confrunta cu probleme mari de sanatate Ce a patit vedeta Antena 1 Nu pot sa si respir
Alina Pușcaș se confruntă cu probleme mari de sănătate. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alina Pușcaș are probleme de sănătate. Vedeta de la Antena 1 traversează o perioadă dificilă din viața ei și nu găsește soluții. Cum se simte aceasta și ce se întâmplă în viața ei?

Alina Pușcaș se confruntă cu probleme mari de sănătate

De-a lungul timpului, Alina Pușcaș a tot avut probleme de sănătate. Nimeni nu avea să știe însă că vedeta se simte chiar atât de rău. Aceasta le-a povestit urmăritorilor ei în ce situație a ajuns.

ADVERTISEMENT

Alina Pușcaș are alergie la ambrozie. Deși până acum vedeta a tot evitat să se vaccineze și s-a gândit că lucrurile se vor rezolva, iată că situația a devenit din ce în ce mai complicată.

Vedeta de la Antena 1 spune că are momente în care nu mai poate să respire. Nici măcar cafeaua de dimineață nu o mai poate consuma, pentru că nu poate să și respire în același timp.

ADVERTISEMENT

„Bună dimineața tuturor! Dacă vă întrebați de ce am evitat să vă dau mesaje vocale dimineața, ei bine, de asta! Pentru că sunt într-o situație în care efectiv mi se întâmplă să nu mai pot respira, cum este și acum.

De exemplu, mi-am luat o cafea și nu am prea reușit să beau din ea pentru că nu pot să și respir, să și beau cafeaua. Așa că uite în așa hal am ajuns.”, le-a povestit vedeta internauților. Iar dezvăluirile au continuat.

ADVERTISEMENT

Vedeta a încercat mai multe tratamente

Alina Pușcaș a ținut să le mulțumească celor care i-au oferit soluții. Multe persoane i-au recomandat tratamente naturiste, dar și diferite medicamente. Nimic nu a funcționat însă, spune vedeta.

Singura variantă, adaugă ea, este să mai încerce niște tratamente din străinătate. Dacă nu se va rezolva nimic, prezentatoarea tv de la Antena 1 spune că va fi nevoită să se vaccineze.

ADVERTISEMENT

Un lucru e cert, spune Alina Pușcaș. În niciun an nu i-a fost atât de rău pe cât îi este acum. Nu știe ce să mai facă și nici măcar tratamentele naturiste, care păreau promițătoare, nu au avut rezultatul dorit.

„Anul ăsta, când este mai agresivă alergia, bănuiesc că este mai neînsemnată încercarea. Eu nu știu ce să fac, practic am mai spus asta, practic dacă nu mă apuc de vaccinare pot să o dau în astm, pentru că alergiile de genul ăsta, care nu se tratează la un moment dat, orice ai face, te pot duce la astfel de afecțiuni”, a mai spus Alina Pușcaș, pe Instagram.

ADVERTISEMENT