Life

Alina Pușcaș are probleme de sănătate. Ce se întâmplă cu prezentatoarea show-ului Te cunosc de undeva

Probleme de sănătate pentru Alina Pușcaș. Prezentatoarea show-ului Te cunosc de undeva a dezvăluit fanilor ce i se întâmplă.
16.05.2023 | 17:22
Alina Puscas are probleme de sanatate Ce se intampla cu prezentatoarea showului Te cunosc de undeva
Ce problema de sanatate are Alina Puscas. Sursa foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

Alina Pușcaș se confruntă cu probleme de sănătate. Prezentatoarea uneia dintre cele mai iubite emisiuni de către români, Te cunosc de undeva, nu se simte prea bine și și-a împărtășit cu fanii tristețea. Ce i s-a întâmplat îndrăgitei moderatoare.

Alina Pușcaș, probleme de sănătate

Deși este mai tot timpul cu zâmbetul pe buze și foarte pozitivă, în fața telespectatorilor, Alina Pușcaș are parte și de momente neplăcute în spatele luminii reflectoarelor. Pe rețelele de socializare este foarte activă și își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața sa.

ADVERTISEMENT

Alina Pușcaș a dezvăluit că are dureri destul de serioase, de spate. Pentru a le mai ameliora, a apelat pentru moment la plasturi cu chilli, care sunt un remediu util până la a lua legătura cu un medic.  ”Am avut o zi cu dureri serioase de spate…Le-am tratat momentan cu plasturi cu chilli”, a transmis vedeta, pe Instagram.

Nu este pentru prima oară când Alina Pușcaș are probleme de sănătate. În decembrie 2022, frumoasa brunetă și-a îngrijorat admiratorii după ce a ajuns pe patul de spital, de urgență. Atunci, ea credea că are o răceală sau afecțiuni musculare, conform simptomelor.

ADVERTISEMENT

Alina Pușcaș, probleme de sănătate și cu rinichii

Fosta actriță din ”Narcisă Sălbatică” a aflat în decembrie 2022 că are, de fapt, rinichii afectați. I s-a descoperit de către doctori un abces pe rinichi. Puține persoane au această problemă de sănătate, care se manifestă prin dureri musculare și stări de febră.

”Nu a fost vorba de nicio răceală, nici de gripă, nici de Covid, nimic din zona asta. Practic, toată nebunia a început în dimineața zilei de marți când începuserăm să filmăm finala (…), când am simțit practic în șold, ca un junghi.

ADVERTISEMENT

Spre seară, probabil stând și prin frig, a început să se extindă pe spate și puțin în față, în zona coastelor. Cumva pe spate am crezut că e vorba de o chestie musculară, poate din cauza tocurilor.

Miercuri noapte m-am pomenit cu prima febră, a apărut brusc, am început să mă simt rău, iar joi febra constant 40-41. Nu mai răspunde organismul la medicamentele obişnuite, aşa că am decis să plec la Spitalul Militar din Bucureşti”, explica Alina Pușcaș, tot în mediul online.

ADVERTISEMENT

Alina Pușcaș este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din România. Dincolo de carieră, este mama a trei copii, iar din 2017 este căsătorită cu medicul stomatolog Mihai Stoenescu. Înainte de acesta a avut un mariaj cu Viktor Bieltz, care a durat doar un an, 2013-2014.

ADVERTISEMENT