Life

Alina și Valentin de la Mireasa, sezonul 5, primele imagini cu chipul fiului lor. Micuțul a venit pe lume după jumătatea lunii

Alina și Valentin de la Mireasa, sezonul 5, au făcut publice primele imagini cu chipul fiului lor. Cei doi au devenit părinți de curând.
30.01.2024 | 13:20
Alina si Valentin de la Mireasa sezonul 5 primele imagini cu chipul fiului lor Micutul a venit pe lume dupa jumatatea lunii
Alina și Valentin de la Mireasa au devenit părinți. Sursa foto: Instagam/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alina și Valentin, foștii concurenți de la Mireasa, sezonul 5, au postat primele imagini cu chipul fiului lor. Micuțul a venit pe lume după jumătatea lui ianuarie. Sarcina a fost anunțată în vara anului trecut.

Alina și Valentin de la Mireasa, sezonul 5, primele imagini cu chipul fiului lor

Printre cele mai apreciate cupluri din sezonul 5 Mireasa se numără cel format din Alina și Valentin. Cei doi s-au căsătorit civil în finala emisiunii, câștigată atunci de Giovana și Sese.

ADVERTISEMENT

Alina și Valentin au rămas împreună de atunci, iar mai târziu au făcut și cununia religioasă. Nunta a avut loc în august 2023, iar alături de ei au fost și câțiva dintre foștii concurenți ai reality show-ului matrimonial de la Antena 1.

La momentul respectiv, cei doi au postat câteva momente importante din cadrul evenimentului, cum ar fi dansul mirilor sau tăierea tortului, iar cei care îi urmăresc pe rețelele sociale le-au făcut numeroase urări.

ADVERTISEMENT

Cu mai bine de zece zile în urmă, pe 18 ianuarie 2024, cei doi foști concurenți au devenit părinți pentru prima dată. De curând, Alina a postat prima imagine cu fiul ei, pe care l-a numit Heracles.

Alina Valentin Mireasa fiu
Alin și Valentina de la Mireasa, sezonul 5, au un fiu. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik

Alina este activă în mediul online, acolo unde îi ține pe urmăritori la curent în legătură cu ce se petrece în viața ei. Ea și Valentin s-au bucurat de aprecierea fanilor în 2022, atunci când a fost difuzat sezonul 5 Mireasa.

ADVERTISEMENT

Pe parcursul emisiunii, cei doi au avut și certuri dar,. În final, și-au dat seama că există sentimente puternice între ei. Au ajuns în fața ofițerului de Stare Civilă, iar acum formează o familie fericită.

Cum și-a anunțat Alina sarcina

Anul trecut, în luna iunie, Alina i-a anunțat pe urmăritori că va deveni mamă pentru prima dată. Fosta concurentă de la Antena 1 a postat un mesaj și câteva imagini cu ea și Valentin, vizibil fericiți că au aflat această veste.

ADVERTISEMENT

“A fost un moment special, un moment unic … un moment pentru care nu am cuvinte, mai bine las pozele aici să ne citiți fericirea pe chipuri” a scris Alina pe pagina de Instagram, în dreptul imaginilor.

Cei doi au dezvăluit sexul bebelușului lor chiar la nuntă, în august. Cei doi au simțit că vor avea o fetiță, dar s-a dovedit a fi, de fapt, băiețel. De altfel, Alina a spus, înainte de a rămâne însărcinată, că își dorește un băiat.

“Eu îmi doream foarte mult băiat și ori că mi-a indus asta, că își dorește fată și când stau prin casă, mă gândesc cum o să fie perioada asta. (…)  Pentru băiat avem numele de când eram în casă și este englez, pentru că așteptam băiat primul”, a declarat aceasta la Xtra Night Show.

ADVERTISEMENT
Tags: