Life

Alina și Valentin de la Mireasa s-au căsătorit, înainte de a deveni părinți. Cine le-a fost alături în ziua cea mare

Doi foști concurenți de la Mireasa au făcut pasul cel mare și s-au căsătorit. Cine le-a fost alături în cea mai importantă zi din viața lor.
10.08.2023 | 19:40
Alina si Valentin de la Mireasa sau casatorit inainte de a deveni parinti Cine lea fost alaturi in ziua cea mare
Alina și Valentin de la Mireasă, sezonul 5, s-au căsătorit. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la Mireasa s-au căsătorit religios. Alături de la Alina și Valentina au fost și alți concurenți ai sezonului 5. Cei doi au făcut publice câteva imagini de la nuntă și și-au bucurat fanii.

Alina și Valentin de la Mireasa-sezonul 5, au făcut nunta

Alina și Valentin s-au cunoscut în emisiunea Mireasa și au fost unul dintre cele mai îndrăgite cupluri ale sezonului cinci. În finala show-ul de la Antena 1, câștigată de Giovana și Sese, s-au căsătorit civil, chiar în urmă cu o lună aniversând un an de la cel mai sincer „da” din viața lor.

ADVERTISEMENT

Acum, cei doi îndrăgostiți au luat decizia de a face pasul și în fața lui Dumnezeu. Iar pregătirile de nuntă au fost cu atât mai frumoase cu cât urmează să devină părinți. Nunta a avut loc pe data de 9 august 2023, iar alături le-au fost și o parte dintre foștii concurenți.

În mediul online, aceștia țin legătura cu fanii, astfel că nu puteau să nu împărtășească cu aceștia clipele frumoase. Alina a publicat mai multe imagini de la fericitul eveniment, în care au fost surprinse momente importante, precum dansul mirilor sau tăierea tortului.

ADVERTISEMENT

„Urmează o serie despre această noapte”, a scris fosta concurentă de la Mireasa pe Instagram, dând de înțeles că urmează mai multe postări despre ziua în care ea și Valentin, alesul inimii sale, au ajuns în fața altarului.

Petrecerea a avut loc într-un restaurant din Orhei, Republica Moldova- țara natală a tinerei. Martori ai fericirii lor au fost, în afară de familie și prieteni: Yana, Sabrina și Perneș, care nu s-au afișat împreună, după cum scrie spynews.ro. 

ADVERTISEMENT

Au dezvăluit sexul bebelușului la nuntă

Cu ocazia nunții lor, Alina și Valentin de la Mireasa au dezvăluit și sexul bebelușului pe care îl așteaptă. Ei au organizat un moment special dedicat acestui anunț, însă deocamdată nu au publicat mai multe informații. Totuși, recent, spuneau că simt că vor avea o fetiță.

Amintim că atunci când erau în casă, Alina se vedea mămică de băiat. „Eu îmi doream foarte mult băiat și ori că mi-a indus asta, că își dorește fată și când stau prin casă, mă gândesc cum o să fie perioada asta.

ADVERTISEMENT

Pentru că simt că aș vorbi cu o fată. Deci, simt că aș avea fată sau poate că el își dorește să aibă fată. Pentru băiat avem numele de când eram în casă și este englez, pentru că așteptam băiat primul”, a explicat Alina la Xtra Night Show.

ADVERTISEMENT
Tags: