Life

Alina Sorescu, moment șocant în emisiunea lui Cătălin Măruță. A început să plângă în direct

Alina Sorescu, clipe uimitoare în show-ul moderat de Cătălin Măruță. Ce a povestit cântăreața cu ochii în lacrimi la televizor.
06.09.2023 | 19:05
Alina Sorescu moment socant in emisiunea lui Catalin Maruta A inceput sa planga in direct
Alina Sorescu, clipe uimitoare în show-ul moderat de Cătălin Măruță. Ce a povestit cu ochii în lacrimi la televizor. Sursa foto: captură video Youtube. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fosta soție a designerului Alexandru Ciucu a fost protagonista unui moment șocant în emisiunea lui Cătălin Măruță. A început să plângă în direct. Vedeta a făcut mai multe dezvăluiri despre procesul de divorț și fiicele sale.

Alina Sorescu, clipe uimitoare în show-ul moderat de Cătălin Măruță. Ce a povestit cu ochii în lacrimi la televizor

Alina Sorescu a fost invitată în urmă cu puțin timp la Pro TV, unde oamenii au putut observa niște clipe uimitoare în show-ul moderat de Cătălin Măruță. A povestit cu ochii în lacrimi prin ce trece de când a anunțat că divorțează de creatorul cu care a fost căsătorită 12 ani.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita artistă nu a vorbit despre motivele separării de Alexandru Ciucu, ci despre efectele pe care le-a avut despărțirea asupra fetelor: Carolina și Raisa. Fosta prezentatoare spune cu părere de rău că nu a putut să ajungă la un numitor comun cu fostul soț.

„Știi cum are Andra melodia. Niciodată să nu spui niciodată, sunt situații de viață prin care trecem și din care trebuie să ieșim bine pentru copii. Fetițele sunt cele mai importante.

ADVERTISEMENT

Nu e ușor, nu aș dori niciunei mame să treacă prin ceea ce am trecut eu. Lucrurile, din păcate, au ajuns în punctul ăsta pentru că nu s-a putut amiabil. Aș vrea să mă gândesc la viitor și la ce urmează să se întâmple, nu mai vreau să privesc în urmă.

Tot ce a fost a fost, tristețea nu are rost. Da, normal că am plâns… Pentru fetițe în mod special, nu-i ușor”, a mărturisit Alina Sorescu cu ochii în lacrimi, în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Alina Sorescu, despre suferința fiicelor sale

Alina Sorescu consideră că fetele sale au suferit enorm când a decis să pună capăt mariajului. Carolina și Raisa au trecut prin momente dureroase în perioada în care judecătorul decisese să stea o săptămână la mamă și alta la tată.

Micuțele erau obișnuite cu prezența constantă a artistei pentru că Alexandru Ciucu era plecat foarte des de acasă, la Paris. Vedeta este foarte implicată în creșterea și educarea lor și e bucuroasă că programul lor s-a schimbat.

ADVERTISEMENT

„Încerc să fiu puternică și să mă ocup cât pot de bine de fete. Încerc să fiu încrezătoare că toate lucrurile se vor liniști, la un moment dat și încerc să mă concentrez foarte mult pe activitatea mea profesională.

Am făcut foarte multe lucruri în ultima vreme, am renăscut profesional și sunt foarte mândră de asta”, a mai spus Alina Sorescu, în același show TV. Cântăreața și fostul soț au custodie comună, domiciliul fetelor fiind stabilit la mamă.

ADVERTISEMENT