Life

Alina Sorescu, primele declarații după ce Alexandru Ciucu i-a luat fetițele: „Plâng, evident”

Alina Sorescu a făcut dezvăluiri sincere despre perioada prin care trece acum, după ce Alexandru Ciucu i-a luat fetițele. Cât de greu îi este să stea departe de copii?
04.04.2023 | 11:33
Alina Sorescu primele declaratii dupa ce Alexandru Ciucu ia luat fetitele Plang evident
Alina Sorescu a vorbit despre momentul în care Alex Ciucu i-a luat fetițele. Foto: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Alina Sorescu încearcă acum să se adapteze la noua viață, după ce instanța a decis ca fetițele pe care le are cu Alexandru Ciucu să petreacă o săptămână cu tatăl. A vorbit deschis despre momentul când designer-ul a mers să le ia de la ea de acasă.

Alina Sorescu a vorbit despre momentul dureros când Alexandru Ciucu i-a luat fetițele

De curând, judecătorii au luat o decizie dureroasă pentru Alina Sorescu. Instanța luat hotărârea ca fetițele ei și ale lui Alexandru Ciucu să petreacă o săptămână cu tatăl. Până atunci, micuțele locuiau doar cu ea, iar designerul avea drept de vizită.

ADVERTISEMENT

Paparazzii SpyNews au surprins momentele sfâșietoare în care Alex Ciucu a mers să le ia pe Carolina și pe Raisa pentru prima dată. Atunci, copilele au izbucnit în plâns, refuzând să se despartă de mama lor, iar Alina Sorescu, la rândul său, nu și-a putut stăpâni lacrimile.

Despre clipele dureroase, vedeta a vorbit în emisiunea Vorbește lumea, mărturisind că nu este deloc ușoară pentru ea perioada prin care trece acum. Divorțul și relația cu fostul soț sunt cea mai mică problemă a sa în comparație cu durerea copiilor.

ADVERTISEMENT

„Viața de mamă te învață să te descurci în foarte multe ipostaze și nici nu știi câtă energie aia. (…) Când ai plâns ultima oară? Cred că a văzut toată lumea, e o perioadă delicată în viața mea. Și plâng, evident.

Când plâng fetițele, plâng și eu. A fost și filmat și s-a văzut fizic care a fost reacția. Nu vorbim aici despre relația dintre noi. Vorbim despre schimbarea din viața fetițelor. E o situație grea pentru ele și de asta îmi e și mie greu”, a povestit Alina Sorescu.

ADVERTISEMENT

Ce face vedeta pentru a-și alina durerea

Astfel, pentru a face față acestor momente, Alina Sorescu s-a refugiat în muncă. Artista dublează cântece pentru copii, a lansat o melodie nouă și, de asemenea, se implică în mai multe proiecte caritabile, pentru a ajuta alte mame.

„Ca orice mamă, când îți vezi copilul că plânge….De asta, cumva, în perioada asta sunt și mai sensibilă și mă implic în evenimentele caritabile pe care le-am făcut, pe care urmează să le fac. Săptămâna viitoare am un concert pe  care îl susțin la Ateneul Român și care are o cauză nobilă.

ADVERTISEMENT

Mai bine zis, numai o mamă poate înțelege suferința altei mame. Voi cânta pentru a strânge fonduri pentru bebelușii născuți prematur la Spitalul Marie Curie”, a declarat fosta soție a lui Alexandru Ciucu la Pro TV.

ADVERTISEMENT