Life

Alina Sorescu îi dă peste nas lui Alexandru Ciucu. Minciuna de care îl acuză cântăreața

Alina Sorescu i-a dat peste nas lui Alexandru Ciucu, cu fostul ei soț fiind la cuțite de când s-a aflat de divorț. Cântăreața e clară!
16.03.2024 | 16:45
Alina Sorescu ii da peste nas lui Alexandru Ciucu Minciuna de care il acuza cantareata
Alina Sorescu, noi dezvăluiri despre situația dintre ea și Alexandru Ciucu. Foto: Facebook/ Instagram
ADVERTISEMENT

Alina Sorescu s-a arătat deranjată de o declarație făcută de Alexandru Ciucu, pe care o vede rău intenționată. Spune că e menită cumva să îi umbrească lansarea noii melodii. Artista clarifică niște aspecte legate de divorț și timpul petrecut cu fetițele pe care le au împreună.

Alina Sorescu susține că Alexandru Ciucu minte când spune că nu-și vedete fetele decât prin gardul școlii

Alexandru Ciucu mărturisese de curând că nu a avut acces la propriile sale fiice timp de două luni. Declarația, una cu totul neașteptată, a ajuns, evident, la urechile Alinei Sorescu.

ADVERTISEMENT

Vedeta a remarcat că nu i se pare întâmplător momentul ales de Ciucu pentru a face o asemenea confesiune.

„În primul și în primul rând, eu nu am depus acest dosar, această acțiune de divorț peste noapte, din senin. Problemele între noi, din păcate, erau de mai mulți ani. Până și voi, cei din presă ați semnalat neregulile din căsnicia noastră de-a lungul mai multor ani.

ADVERTISEMENT

În al doilea rând, aș vrea să punctez și faptul că nu este adevărat că fetițele nu și-au văzut tatăl timp de două luni. Aș avea multe de zis, dar nu…”, a spus Alina Sorescu despre Alexandru Ciucu. Mărturisirea a fost făcută în emisiunea Exclusiv VIP, prezentată de Cristi Brancu la Prima TV.

„Toate aceste declarații mi se par o coincidență mult prea mare”

Sorescu e de părere că Alexandru Ciucu își pregătește terenul pentru procesul dintre cei doi, care se va relua peste o lună. Tocmai ăsta pare a fi motivul, din punctul de vedere al artistei, pentru care designerul vestimentar mai aruncă din când în când câte o afirmație șocantă.

ADVERTISEMENT

„Toate aceste declarații mi se par o coincidență mult prea mare că au apărut acum, când eu am lansat acest cântec.

Mi se pare iarăși o coincidență foarte mare că vin înainte de reluarea procesului pe care îl avem pe rol. Procesul se va relua peste o lună”, a adăugat Alina Sorescu în cadrul aceleiași emisiuni.

ADVERTISEMENT

Vedeta a accentuat faptul că realitatea diferă destul de mult de narațiunea cu care Alexandru Ciucu iese în față. Alina Sorescu a spus că fetele au voie să își vadă tatăl și că ea nu face nimic pentru a-i îngrădi dreptul părintelui, din contră.

ADVERTISEMENT