Life

Alina Sorescu, urmărită de un bărbat misterios pe stradă. Momente de panică pentru celebra artistă

Clipe de groază pentru Alina Sorescu. ”Am avut întâlniri cu el la secția de poliție”. Artista a ajuns să se teamă pentru viața ei
11.12.2023 | 19:20
Alina Sorescu urmarita de un barbat misterios pe strada Momente de panica pentru celebra artista
Alina Sorescu a ajuns să se teamă pentru viața ei Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Alina Sorescu este una dintre cele mai cunoscute voci din industria muzicală. Talentul ei a ieșit la suprafață de la o vârstă fragedă. Însă, popularitatea precoce a venit la pachet și cu o serie de dezavantaje pentru artistă.

Prețul pe care Alina Sorescu l-a primit pentru celebritatea sa

Alina Sorescu este una dintre artistele care s-a bucurat de celebritate de o vârstă fragedă. În timp ce alți copii de vârsta ei mergeau la școală, Alina urca pe marile scene ale festivalurilor.

ADVERTISEMENT

Artista a muncit foarte mult pentru statutul pe care îl are în prezent. A fost mereu constantă și, deși nu i-a fost ușor, poate spune că fiecare efort a meritat din plin. În plus, admirația fanilor este cea mai concretă dovadă pentru asta.

Faima de la o vârstă precoce a venit la pachet cu câteva dezavantaje pentru Alina Sorescu. Deși era mică, aproape că nu era persoană care să nu o recunoască pe stradă. La un moment dat, fanii ei au dus admirația la stadiul de obsesie, iar artista a fost în pericol.

ADVERTISEMENT

Chiar și acum, Alina Sorescu își amintește foarte bine cum a fost în pericol de câteva ori, pe vremea când era la liceu. Atunci, un fan de-ai săi devenise obsedat de ea și o urmărea peste tot pe unde mergea.

Îndrăgita artistă a ajuns să se teamă pentru viața ei

Artista a avut mare noroc cu portarul de la liceu care o ajuta să iasă fără să fie observată. Dar, de cele mai multe ori, fanul respectiv nu se lăsa păcălit și o urmărea pe artistă. Alina a dat nas în nas cu el de câteva ori, așa că a început să se panicheze.

ADVERTISEMENT

”În perioada aceea era un om care mă urmărea, cu care am avut întâlniri la poliție. De multe ori, mă ajuta portarul de la liceu să ies. Era un om care, probabil, că nu era foarte bine psihic, dar chiar m-am confruntat cu niște situații care par așa…desprinse din filme.”, a spus artista, pentru ego.ro.

Dat fiind statutul ei de persoană publică, vedeta s-a temut pentru viața ei. Tocmai de aceea, a apelat la poliție de câteva ori pentru a se asigura că este în siguranță.

ADVERTISEMENT

Făcând excepție de aceste episoade în care a fost urmărită insistent de fanul obsedat, Alina Sorescu recunoaște că a avut o copilărie frumoasă. Inclusiv adolescența petrecută printre colegii ei de liceu a fost o perioadă minunată.

S-a integrat mereu bine în colectiv, iar colegii ei o apreciau foarte mult pentru ceea ce face. Cu unii dintre colegii de atunci păstrează legătura și în prezent și se văd ori de câte ori au ocazia.

Chiar dacă de la debutul ei au trecut mulți ani, Alina Sorescu este la fel de pasionată de muzică. În prezent, se ocupă de un cor de copilași, ”Picii lui Soreasca”, care îi aduc numai împliniri profesionale.

ADVERTISEMENT