Life

Alina Eremia și Alina Sorescu dau lovitura! Au semnat cu Disney

Se anunță un show de zile mari, marca Disney, cu Alina Eremia și Alina Sorescu printre invitatele surpriză! FANATIK are detaliile!
29.09.2023 | 13:49
Alina Eremia si Alina Sorescu dau lovitura Au semnat cu Disney
Alina Eremia și Alina Sorescu, în spectacolul Disney 100. Foto: Instagram/ Disney/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Alina Eremia și Alina Sorescu au acceptat provocarea Disney, la împlinirea a 100 de ani, și vor face un show de zile mari pe 2 noiembrie, de la ora 20:00! Cele două vor urca pe scenă la Sala Palatului din Capitală!

Alina Eremia și Alina Sorescu dau viață personajelor Disney la Sala Palatului!

Aniversarea Disney 100 este marcată și în România printr-un spectacol de zile mari, unic față de ceea ce s-a văzut până acum în România. Concertul Disney 100 va marca unele dintre cele mai spectaculoase producții. Câteva staruri de la noi vor da viață personajelor Disney, prin vocile lor!

ADVERTISEMENT

Alina Eremia, Alina Sorescu, Vlad Miriță și Ana Cebotari se numără printre artiștii români care vor încânta publicul de la Sala Palatului peste o lună și un pic! Este vorba despre un concert multimedia marca Disney SUA. În cadrul spectacolului, vor exista proiecții video din cele mai cunoscute filme produse de Disney.

Se vor interpreta cele mai iubite piese din filme precum „Frumoasa și Bestia”, „The Lion King”, „Star Wars” și „Frozen”. Artiștii români vor urca pe scena de la Sala Palatului alături de nume sonore ale industriei muzicale internaționale.

ADVERTISEMENT

Trei ore pline de emoție se anunță pe 2 noiembrie

Povestea Disney va fi spusă în 3 ore pline de emoție. Românii, de la mic la mare, vor trăi magia de care, de obicei, copiii știu cel mai bine să se bucure. People Entertainment Group, împreună cu Mall4art prezintă „Disney 100 The Concert”! Aduc poveștile eterne ale animațiilor Disney pe scena de la Sala Palatului.

Artiști de elită din Marea Birtanie și Grecia vor urca pe scena din București, într-un show live, în acompaniamentul unei orchestre formate din 56 de instrumentiști. Unele din cele mai cunoscute compoziții muzicale din filmele marca Disney, dar și din universul Pixar, vor fi aduse la viață de Nadia Boule, Alina Eremia, Vlad Miriță, Ana Cebotari, Alina Sorescu, Adrian Hansel și Ben Forster.

ADVERTISEMENT

Cine sunt artiștii internaționali care vin la București, în show-ul Disney

Dacă pe artiștii români îi știm deja cu toții, cine sunt ceilalți cântăreți de renume care vor participa la evenimentul Disney de pe 2 noiembrie 2023? Ei bine, despre Ben Forster vă spunem că e un actor și cântăreț iubit în UK. E cunoscut în special pentru că a jucat rolul lui Iisus în ppera rock a lui Andrew Lloyd Webber, „Jesus Christ Superstar”.

Adrian Hansel, un alt artist renumit în Marea Britanie, se poaye lăuda cu roluri în producții puse în scenă la National Theatre, West End și Royal Opera House. O altă invitată de marcă este Nadia Boule. Vedeta performează în musicall-urile „Grease”, „Cabaret” și „Evita”, printre altele.

ADVERTISEMENT

Orchestra Valahia va asigura perfecțiunea show-ului, incluzându-i pe cei mai buni instrumentiști din România. Artiști de top de la Opera Națională și Orchestra Națională Radio vor spune poveștile Disney pe note muzicale.

Biletele pentru eveniment sunt puse deja în vânzate pe more.com. Prețurile pornesc de la 162 de lei. Accesul copiilor cu vârsta până în trei ani este gratuit. Copii care intră fără să plătească în sală nu vor putea, însă, să ocupe un loc pe scaun.

ADVERTISEMENT