Life

Alina Tolontan, producătorul general al emisiunii lui Cătălin Măruță, anunț important după 13 ani de emisie în direct!

22.10.2020 | 18:20
Alina Tolontan producatorul general al emisiunii lui Catalin Maruta anunt important dupa 13 ani de emisie in direct
Alina Tolontan, producătorul general al emisiunii lui Cătălin Măruță, anunț important. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Alina Tolontan, producătorul general al emisiunii prezentate de Cătălin Măruță la Pro TV, a făcut un anunț important cu ocazia aniversării a 13 ani de ediții live. Femeia a dezvăluit cum l-a cunoscut pe soțul cântăreței Andra, acesta ajungând în echipă după ce plecase de la TVR.

Totodată, producătorul show-ului „La Măruță” a mărturisit că nu a fost un început tocmai ușor, mai ales că ea venea după 10 ani în echipa știrilor Pro TV. Primele ediții ale emisiunii prezentate de gorjean nu au fost simple, însă au reușit să construiască împreună emisiunea de astăzi.

ADVERTISEMENT

Iată că au trecut 13 ani de când show-ul lui Cătălin Măruță poate fi urmărit live, de luni până vineri, începând cu ora 15:00. Alina Tolontan le mulțumește celor care au contribuit de-a lungul anilor la emisiune, chiar dacă unii dintre ei nu mai fac parte din trust.

Producătorul show-ului moderat de Cătălin Măruță, anunț important

De asemenea, producătorul general al emisiunii al cărei gazde este Cătălin Măruță a publicat câteva imagini de la probele date de vedetă în vara anului 2017. Fotografiile sunt unele memorabile, soțul Andrei arătând complet diferit față de astăzi.

ADVERTISEMENT

„Prima poză este din vara lui 2007 și sunt probele lui Cătălin Măruță ProTv. El venea din TVR, eu veneam, după aproape 10 ani, din echipa Știrilor ProTv.

Un început greu pentru amândoi, nu ne cunoșteam, gândeam diferit. Echipă nu aveam, am început să construim atunci”, a scris Alina Tolontan în mediul online.

ADVERTISEMENT
Cătălin Măruță în urmă cu 13 ani
Cătălin Măruță în urmă cu 13 ani. Sursa foto: Facebook.com

„Celelalte poze sunt de astăzi, după 13 ani de live, zi de zi, împreună, ca în roller coaster. Este parte din echipa noastră căreia îi sunt recunoscătoare.

Lor, celor de astăzi, dar și celor care au fost cu noi de-a lungul timpului și care acum lucrează în alte proiecte. Mulțumesc!”, a completat producătorul emisiunii de la Pro TV, pe o rețea de socializare.

ADVERTISEMENT

Colegii lui Cătălin Măruță nu au avut o misiune simplă, dar au reușit să-și unească forțele și să facă o emisiune de nota 10 care este urmărită de milioane de telespectatori. Show-ul se numără printre cele mai longevive aflate în momentul de față pe sticlă.

Colegii lui Cătălin Măruță de la Pro TV
Colegii lui Cătălin Măruță de la Pro TV fotografiați cu ocazia aniversării a 13 ani de ediții live. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT