Life

Alina Vidican radiază de fericire în brațele soțului ei milionar! Cum a fost surprinsă fosta soție a lui Cristi Borcea

Alina Vidican radiază de fericire în brațele soțului ei milionar! Iată cum a fost surprinsă alături de Claude Senhoreti.
12.09.2022 | 15:00
Alina Vidican radiaza de fericire in bratele sotului ei milionar Cum a fost surprinsa fosta sotie a lui Cristi Borcea
Alina Vidican radiază de fericire în brațele soțului ei milionar! Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Alina Vidican duce o viață de vis. Fosta soție a lui Cristi Borcea locuiește cu Claude Senhoreti, partenerul ei de viață, în America.

Alina Vidican și soțul milionar, imaginea fericirii

Alina Vidican și soțul milionar trăiesc o poveste de dragoste parcă desprinsă din filme. Cei doi nu ratează momentele să își exprime dragostea în public, pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Ultima imagine postată de Claude Senhoreti, soțul milionar al Alinei Vidican, alături de aceasta îi găsește foarte zâmbitori.

De altfel, iubirea plutește în aer când vine vorba de cei doi, după cum arată și descrierea pusă de omul de afaceri pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

„Voi merge oriunde, atât timp cât este înainte și alături de tine. Iubire. Amor. Weekend. Jumătatea mea mai bună”, a transmis Claude Senhoreti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Claude Senhoreti (@csenhoreti)

Cum s-au cunoscut Alina Vidican și actualul ei soț. Ce i-a dăruit la nuntă

Fosta soție a lui Cristi Borcea și actualul ei soț s-au cunoscut la o petrecere. Cei doi au avut o nuntă de lux, iar Alina recunoștea că acum o cheamă Senhoreti, căci a dat uitării numele cu care a crescut.

ADVERTISEMENT

„În urmă cu patru ani, ne-am cunoscut la o petrecere. Am fost invitați la același eveniment și așa s-a întâmplat. (…) Nunta a fost minunată, a fost obositor, dar minunat. Am renunțat la numele Vidican, mă va chema Senhoreti”, a spus ea, conform protv.ro.

Claude Senhoreti, soțul Alinei Vidican, a mai fost căsătorit înainte de a o cunoaște pe frumoasă blondină.

ADVERTISEMENT

Chiar el spunea că nu ar fi crezut că o să se mai căsătorească, dar Alina l-a făcut să își schimbe toate planurile, pentru că l-a cucerit pe loc.

„Nu m-am gândit că mă voi mai căsători în viața asta, dar am întâlnit-o pe ea, era foarte pasionată de mașini, mai ales de curse, și am zis că nu pot să las să treacă o asemenea femeie”, a mai povestit milionarul.

De fapt, milionarul a fost atât de cucerit, încât drept cadou de nuntă pentru soția sa i-a luat un bolix de lux marca Lamborghini.

ADVERTISEMENT