Life

Am aflat ce face Zanni cu banii pe care îi va lua pe casă: „Nu-s prea pozitiv”

Zannidache a dezvăluit ce va face cu banii pe care îi va lua pe casă, după ce a anunțat că o vinde. Artistul are un vis uriaș!
18.08.2023 | 12:00
Am aflat ce face Zanni cu banii pe care ii va lua pe casa Nus prea pozitiv
Zannidache a dezvăluit ce va face cu banii pe care îi va lua pe casă. Foto: Instagram/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Am aflat ce face Zannidache cu banii pe care îi va lua pe casă, după ce a anunțat că vrea să o vândă! Fostul câștigător al competiției Survivor România are un plan măreț și susține că și-a schimbat destul de mult perspectiva asupra vieții în ultima perioadă.

Ce face Zannidache cu banii de pe casă. Are un plan de business la munte

Anunțul făcut de Zanni referitor la intenția de a-și vinde casa, pentru care a muncit din greu, i-a luat pe toți prin surprindere. Cântărețul și-a dat seama că lucrurile după care tânjesc poate mulți tineri ca el nu i se potrivesc. Luxul și focusarea pe a avea nu mai sunt compatibile cu Zannidache din prezent. Artistul ne-a spus că și-a dat seama că pentru el fericirea vine din lucrurile simple.

ADVERTISEMENT

Întreaga schimbare de paradigmă s-a produs după ce a ajuns la munte, unde și-a găsit cu adevărat pacea. Zanni are de gând să se mute definitiv din Capitală. Vedeta a spus, în exclusivitate pentru FANATIK, că Bucureștiul nu îi dă un vibe bun. Tânărul a găsit pacea în afara forfotei din cel mai mare oraș al țării.

Nu doar că vrea să înceapă o viață nouă la munte, ci merge mult mai departe! Zanni a dezvăluit pentru FANATIK că are de gând să construiască mai multe cabane. Ne-a spus, oricine va fi bine primit acolo, chiar și ”dușmanii”!

ADVERTISEMENT

„Îmi iau un teren și fac cabane, să vină lumea în tabără”

„Mi-am dat seama că fericirea mea vine din lucruri simple, după o drumeție la munte. Mi-au venit idei. Mă mut la munte din banii pe care îi iau pe casă. Îmi iau un teren și fac cabane, să vină lumea în tabără, să stea exact lângă mine.

Ar fi ceva extraordinar să poți sta lângă oamenii care te-au susținut. E ceva tare ca ei să aibă vacanța exact lângă tine, și exact la munte”, a dezvăluit Zannidache, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

FANATIK nu s-a putut abține și l-a întrebat pe învingătorul de la Survivor România dacă va accepta pe oricine în cabanele sale sau va pune urșii pe urmele dușmanilor săi, pe urmele oamenilor cu care, din varii motive, așa cum se știe deja, a avut și neînțelegeri.

Dar Zanni nu face discriminare! Fostul băiat de aur din gașca lui Alex Velea a spus că va primi pe absolut oricine în construcțiile de care vrea să se apuce, la munte. Schimbarea aerului poluat din Capitală cu aerul de la munte l-a făcut să fie mai pozitiv, chiar mai pacifist.

ADVERTISEMENT

Oricine va avea acces în cabanele lui Zannidache: „La București nu-s prea pozitiv”

„Oricineeee e binevenit! Cabanele la munte sunt pentru conexiuni. Sunt pentru prietenie și oameni. La București nu-s prea pozitiv, însă muntele a scos din mine numai pace”, a adăugat Zannidache pentru FANATIK, semn că abia așteaptă să scape de casă.

În urmă cu câteva zile, Zanni a scris în mediul online că vrea să își vândă casa din București. Cântărețul cere undeva la 240.000 de euro pe vila sa, una verde și cu dotări smart. Locuința dispune, conform descrierii făcute de trapper, de cinci camere și trei băi, printre altele.

 „240.000 euro, casă verde, full smart, 175 m2,5 camere, 3 băi, panouri fotovoltaice, teren 500 m2”, se arată în anunțul făcut de Zannidache despre vânzarea casei sale.

ADVERTISEMENT