Life

Zannidache vrea să se mute! Anunțul surprinzător după ce abia și-a luat propria casă

Zannidache vrea să se mute! Ce anunț surprizător a făcut fostul câștigător de la Survivor după ce abia și-a cumpărat propria locuință.
04.08.2023 | 20:10
Zannidache vrea sa se mute Anuntul surprinzator dupa ce abia sia luat propria casa
Zannidache vrea să se mute din casa în care stă. Foto Instagram
ADVERTISEMENT

Zannidache vrea să se mute din casa pe care și-a cumpărat-o. El nu a achiziționat locuința de mult timp, dar acum se pare că nu mai este conform nevoilor sale.

Zannidache vrea să se mute din casa în care stă

Zannidache și-a luat casa visurilor sale în anul 2022, în toamnă. Dar se pare că visele sale sunt acum altele pentru că vrea să se mute!

ADVERTISEMENT

Artistul vrea să își schimbe casa aflată în apropierea Bucureștiului cu un apartament. Casa lui are cinci camere și trei băim iar Zanni se laudă că locuința este mobilată premium.

De asemenea, casa este una „verde” din punct de vedere al energiei și are panouri fotovoltaice instalate. El ar vrea să stea în schimb într-un apartament din București, doar în sectoarele 1, 2 sau 3.

ADVERTISEMENT

”Schimb casă verde full smart 5 camere, 3 băi, full mobilată premium, panouri fotovoltaice – cu apartament în București, sector 1-2-3”, este anunțul postat de Zannidache pe contul său de Instagram.

În anunțul făcut de artist pe rețelele de socializare, cântărețul nu a precizat și de ce a luat această decizie. De asemenea, el a mai spus și că este dispus că vândă casa pentru suma de 245.000 de euro!

ADVERTISEMENT

Zanni se declara cel mai fericit om după ce și-a luat casa

Zanni și-a cumpărat casa după ce a primit premiul cel mare de la Survivor. El spunea atunci că este cel mai fericit și abia putea visa să aibă un apartament. O casă deja era prea mult pentru el, dar iată că și-a îndeplinit și acest vis.

Zanni și-a ținut fanii la curent și cu procesul de mobilare al casei și le-a făcut inclusiv un tur pentru a le arăta ce design a ales.

ADVERTISEMENT

“Sunt la casa mea!! Sunt prea fericit. S-a întamplat tot atât de repede. Mi-era greu să cred că o sa am apartamentul meu, dar păi și casă și masina.

Vă mulțumesc vouă pentru că l-ați iubit pe Zanni exact așa cum este el, cu rele și mai rele.. pot să zic că-s mulțumit, împlinit și fericit. Să vedem cât va dura”, scria Zanni în 2022.

ADVERTISEMENT
Tags: